Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Khamis, 27 Ogos 2015

Loose Top Patch Labuh serendah RM29 sahaja



Terbaru dan terhangat dipasarang iaitu loose top patch labuh.. lebih menutup aurat dan lebih santai ye. Nak gaya dengan skirt murah dari Jom Singgah Shoppe pun boleh.. dengan seluar pallazo yang super hot pun boleh. Boleh Mix n match dan yang pasti harga lebih menarik tertarik la ye.. Insyallah harga termurah setakat nie ye.. Memang rugi tak usha sebab harga terlajak murah dan murah dari yang lain

Jom la usha pic dulu, mana tau berkenan dihati ke..



Jom tengok ukuran dulu ye, manatau muat boleh rembat terus.. insyallah harga termurah n terlajak murah nie serendah rm29 sahaja exclude postage ye

Ukuran Tops patch loose labuh 


Bahu 15.5"
Dada 37"
Labuh tangan 19"
Labuh 33"
Lebar 34" (shape melengkung)

Material Knitted Wool.

Kos Pos 
Sem RM6,
SS RM10
(GST JSS akan tanggung, huhu)





Sample bukaan loose top patch labuh ye.. bawah kembang sket.. bukan straight ye.













*************************************************
Kalau dah berkenan, jangan segan2 nak contact ye..

ID Shaklee 854784

SMS/Wassap 0199517292

Msg thru FB Jom Singgah Shoppe -https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

IG- @jom_singgah_shoppe


Walkin Customer Ketereh Kelantan - Berhadapan dengan Majlis Dearah Ketereh (Kedai Dalam Cermin atas nama Jom SInggah Shoppe)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bagi yang tambah saham akhirat boleh usha blog n fb Kak Elly ye,

Blog http://eksekutifsuri.blogspot.com/



Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...