Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Selasa, 18 Ogos 2015

Floral Mask with Lavender plus Collagen





Sebelum tu jom "spotcheck" MUKA anda samAada anda mempunyai masalah-masalahseperti di bawah :-
 
1. Masalah bintik-bintik hitam atau blackhead 
2. Masalah bintik-bintik putih atau whitehead 
3. Masalah kulit berminyak / berjerawat


ANDA SEDANG TERCARI2 CARA BG MENGAWAL KULIT WAJAH BERMINYAK DANBERJERAWAT?


MASALAH BINTIK2 HITAM @ PUTIH YG SUKAR DIHILANGKAN?

KAMI ADA PENYELESAIANNYA!!!!


Berita Baik! 
Berita baik untuk abang / kakak / adik yang tercari-cari topeng muka yang terbaik dan dijamin selamat untuk kulit anda.


APA KATA ANDA CUBA FLORAL MASK.. 100% BERKESAN


Floral Mask With Lavender Plus Collagen adalah produk HALAL buatan Malaysia yang kini sedang meletop-letop di pasaran! Masker peel off berwarna purple dengan haruman lavender yang menyegarkan.


 

KEISTIMEWAAN FLORAL MASK :

  • Mask ( peel off) yang berwarna 'purple' dengan haruman lavender
  • Merupakan satu - satunya dalam pasaran Malaysia
  • 99.99% pasaran mask Malaysia harini adalah mask berwarna hitam atau putih dan tidak mempunyai sebarang bau
  • Kesan yang pantas, dalam hanya 30 minit kulit muka anda bebas bintik2 hitam/putih degil, selain merawat dan menyegarkan kulit.
  • Boleh digunakan lelaki dan wanita, sewal usia 12 tahun
  • 98% customer mengaku kehebatannya
  • Mendapat lebih 200 testimoni pengguna
  • FREE dari bahan kimia PARABEN
  • Dibuat dengan bahan semulajadi


 

FUNGSI UTAMA FLORAL MASK:

  • Melindungi kulit dari pencemaran, dengan tindakan yang lembut tanpa menipiskan kulit.
  • Sangat efektif untuk menanggalkan sel-sel kulit mati, kotoran degil, bintik-bintik hitam dan putih dari liang pori kulit.
  • MENGAWAL MASALAH KULIT muka berminyak !
  • MENYAH TOKSIK PADA WAJAH yg jd punca jerawat
  • Bertindak meransang penghasilan tisu-tisu baru yang lebih sihat
  • SANGAT DI GALAK KAN UNTUK KULIT muka sensitif & berjerawat


KANDUNGAN FLORAL MASK :

Produk Floral Mask with Lavender Plus Collagen ni adalah mask (peel off) pertama di Malaysia yang berwarna "purple" dengan haruman lavender.
Terdapat 7 BAHAN AKTIF yang berfungsi untuk membersihkan serta mencantikkan kulit anda:
  • Bahan utama floral mask adalah ARANG
  • Mempunyai MOISTURE COMPLEX untuk kulit kering dan kusam
  • Vitamin A, B3, C, E untuk merawat kulit jerawat dan jeragat
  • Q10 berfungsi menegangkan kulit dan mengurangkan kedutan halus
  • HYALURONIC ACID melindungi kulit dari pencemaran dan radiasi uv
  • Juga ekstrak LAVENDER dan KOLAGEN, gabungan ideal untuk kecantikan dankesihatan kulit!



CARA MENGGUNAKAN FLORAL MASK:

 
  • Pastikan kulit anda bersih dan kering
  • Sapukan masker di seluruh muka anda atau pada bahagian yang anda inginkan seperti hidung atau kawasan yang banyak bintik hitam atau putih
  • Untuk kesan yang lebih baik, buatkan sapuan secara membulat
  • Biarkan selama 20-25 minit sehingga masker benar - benar kering / keras
  • Tarik masker yang sudah kering / keras secara perlahan dari bawah ke arah atas muka anda & anda akan dapat lihat bintik hitam & putih melekat pada mask
  • Bersihkan muka dengan air dingin / memakai 3d sheet mask agar pori - pori tertutup dengan sempurna
  • NOTE 1 : sapuan menggunakan jari lebih mudah untuk di sapukan supaya lebih rata di muka
  • NOTE 2 : biarkan mask kering sendiri, jangan keringkan mask dengan menggunakan kipas
  • NOTE 3 : Boleh di gunakan oleh lelaki dan wanita seawal 12 tahun
  • AMARAN!! jauhi dari terkena pada kening, bibir dan kawasan mata
  • AMARAN!! Jauhi dari kanak - kanak


JAMINAN KAMI UNTUK ANDA ???

  • PRODUK KELUARAN BUMIPUTERA MILIK SYARIKAT TEMPATAN
  • SELAMAT DIGUNAKAN
  • BERSTATUS 100% HALAL
  • FREE DARI BAHAN KIMIA PARABEN.
  • DIBUAT DENGAN BAHAN SEMULAJADI
  • PRODUK BERKUALITI DAN DIJAMIN BERKESAN
  • DILULUSKAN KKM - NO KKM NOT140804207K
  • PERKILANGAN BERTARAF GMP


DAPATKAN FLORAL MASK SEKARANG!!!

SEMENTARA STOK MASIH ADA!!


kredit info floralmaskdianz.blogspot.com


*************************************************
Kalau dah berkenan, jangan segan2 nak contact ye..

ID Shaklee 854784

SMS/Wassap 0199517292

Msg thru FB Jom Singgah Shoppe -https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

IG- @jom_singgah_shoppe


Walkin Customer Ketereh Kelantan - Berhadapan dengan Majlis Dearah Ketereh (Kedai Dalam Cermin atas nama Jom SInggah Shoppe)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bagi yang tambah saham akhirat boleh usha blog n fb Kak Elly ye,

Blog http://eksekutifsuri.blogspot.com/




Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...