Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Rabu, 19 Ogos 2015

[Feedback JSS] Skirt Flared Pallas memang flowy sangat dan material sejuk je



Assalamualaikum dan selamat malam semua. Maaf la sebab memalam baru leh tengok blog yang tak sebrapa nie (koya famous jap..haha). Malam ni rasa nak update pasal feedback customer yang sangat2 best la..


teruja tak kalau baca feedbcak customer nie... mula masa nak beli agak cerewet  sebab request harga pelik2.. huhu tapi bila dah beli rembat dalam 11helai untuk pakai diri sendiri sahaja,, pastu siap nak repeat order lak lepas nie. Tapi takper la walaupun agak fussy, layan kan aje dan teruja lak bila dia cakap skirt flared pallas memang flowy sesangat2, material sejuk dan yang paling penting takyah gosok.. siap n pakai je.. tak yah susah nak iron sume tu.


Apa lagi bagi peminat skirt kembang dan flowy ala2 princess nie memang kena beli skirt flared pallas ye.. Memang tak rugi.. Kalau beli sehelai rm25 sahaja exclude postage.. beli 3helai insyallah dapat diskaun sket.. beli 6helai terus dapat harga borong ye.. memang comel harga nya.. orang kata terlajak murah dan murah nie..

*************************************************
Kalau dah berkenan, jangan segan2 nak contact ye..

ID Shaklee 854784

SMS/Wassap 0199517292

Msg thru FB Jom Singgah Shoppe -https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

IG- @jom_singgah_shoppe


Walkin Customer Ketereh Kelantan - Berhadapan dengan Majlis Dearah Ketereh (Kedai Dalam Cermin atas nama Jom SInggah Shoppe)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bagi yang tambah saham akhirat boleh usha blog n fb Kak Elly ye,

Blog http://eksekutifsuri.blogspot.com/




Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...