Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Khamis, 27 Ogos 2015

Punjabi Blouse Chiffon (Plus Saiz) yang hot n ohsemm



Allhamdulillah sebab banyak lak stok top muslimah yang lebih sopan dan menutup aurat sket la..paras peha ke lutut. Bagi peminat blouse punjabi boleh usha n rembat terus ye. Orang kuantan boleh usha kat booth Megamall nati pada 29-30Aug. Jangan lupa save the date ye..

jom usha blouse punjabi material chiffon yang tengah hot dan meletup skrang nie. Sangat2 sesuai untuk digayakan untuk acara santai bersama keluarga.. boleh digayakan dengan jean atau skirt. Mana yang rasa comel gitu. Harga pun murah je serendah rm39 sahaja sehelai exclude postage 



Jom ush tengok ukuran dulu ye, mana tau muat dan boleh rembat terus ye.

Ukuran Punjabi Blouse Chiffon (Plus Saiz)

Punjabi Blouse Chiffon yang hot dan ohsemmm



Allhamdulillah sebab banyak lak stok top muslimah yang lebih sopan dan menutup aurat sket la..paras peha ke lutut. Bagi peminat blouse punjabi boleh usha n rembat terus ye. Orang kuantan boleh usha kat booth Megamall nati pada 29-30Aug. Jangan lupa save the date ye..

jom usha blouse punjabi material chiffon yang tengah hot dan meletup skrang nie. Sangat2 sesuai untuk digayakan untuk acara santai bersama keluarga.. boleh digayakan dengan jean atau skirt. Mana yang rasa comel gitu. Harga pun murah je serendah rm38 sahaja sehelai exclude postage (serius buyer dialu2kan untuk more diskaun, pemborong juga dialu2kan..)



Jom ush tengok ukuran dulu ye, mana tau muat dan boleh rembat terus ye.

Ukuran Punjabi Blouse Chiffon

Loose Top Patch Labuh serendah RM29 sahaja



Terbaru dan terhangat dipasarang iaitu loose top patch labuh.. lebih menutup aurat dan lebih santai ye. Nak gaya dengan skirt murah dari Jom Singgah Shoppe pun boleh.. dengan seluar pallazo yang super hot pun boleh. Boleh Mix n match dan yang pasti harga lebih menarik tertarik la ye.. Insyallah harga termurah setakat nie ye.. Memang rugi tak usha sebab harga terlajak murah dan murah dari yang lain

Jom la usha pic dulu, mana tau berkenan dihati ke..



Jom tengok ukuran dulu ye, manatau muat boleh rembat terus.. insyallah harga termurah n terlajak murah nie serendah rm29 sahaja exclude postage ye

Ukuran Tops patch loose labuh 

Selasa, 25 Ogos 2015

Garage Sale - Pelbagai jenis tudung dengan harga terlajak murah



bagi peminat tudung instant, semi instant, halfmoon labuh dan bawal crepe yuhanis memang kena singgah kat Garage Salae pada 29-31Aug15 nie bertempat nie lot137, kampung pelindung, Beserah, Sebab masa garage sale semua harga tudung terlajak murah ye serendah rm8 sahaja sehelai. Meh pakat rembat kasi licin ye, biar balik kelate dengan keta kosong pun xper. Yang penting orang kuantan berpuas hati shopping dengan harga terlajak murah..

Meh usha dulu apa yang ada ye.. tapi semua ada pic je.. nti kena singgah gak cuci mata ye.. mana berkenan boleh rembat terus. Harga serendah rm8-20 sahaja

Kelebihan Magic Jelly yang super ohsemmm



harini banyak nak share  pasal produk kosmetik lak ye.. asyik skirt n seluar murah je kan..
Magic Jelly in house, bagi yang biasa guna tentu tau kegunaan produk nie. kalau tengok pic bawah nie pelbagai kegunaan la Magic Jelly. kira satu rumah kena ada Magic Jelly sebab banyak sangat kegunaan  Magic Jelly nie. 





Magic Jelly by L'overa diperkaya dengan ekstrak aloe vera atau juga dikenali sebagai pokok lidah buaya dan ekstrak timun yang secara tradisional terkenal dengan kelebihannya yang berkesan mengekalkan kelembapan kulit dan melegakan masalah kulit seperti berkelopak dan kekeringan, masalah kulit kepala dan rambut dan banyak lagi kelebihan lain. Dengan bau menyegarkannya, tidak melekit dan sejuk pada kulit pasti membuatkan anda suka dengan Magic Jelly ini.

Nak tau kenapa Nano Lightener Cream Sooo Speciall??




[KESAN SEAWAL 7 HARI]


LIGHTENER CREAM BY DIANZ - keistimewaan produk

- cream unik tanpa kimia ( perlu di simpan di dlm peti ais . ) untuk kekal lama. jika tiada peti ais pon boleh , tapi kemungkinan lebih cepat krim bertukar warna - selepas buka perlu di habiskan dlm masa 1 bulan max 2bulan - sebelum cream bertukar kehitaman ( natural based memang mcm ni )

- memutihkan masalah utama wanita

- sesuai utk smua peringkat umur

- kkm approved

- 2kali sehari selepas mandi

- di guna di ketiak dan celahan miss v , siku dan lutut ( tidak di galakan area dada ) - cream berwarna light purple

- tiada bau - bauan ( sebab nk letak kt ketiak , nnt mix dgn dedorant , bau tingit lak )

- tak perlu di bilas ..

- boleh di gunakan deodorant ,selepas mggunakan cream ini 

=====================

CARA GUNA

sapu nipis 2kali sehari selepas mandi di kawasan bermasalah ( gelap ) . tak perlu di bilas.

Harga RM35 sahaja exclude postage ye..

Kos pos 
sem RM6
SS RM10 sahaja.



*************************************************
Kalau dah berkenan, jangan segan2 nak contact ye..

ID Shaklee 854784

SMS/Wassap 0199517292

Msg thru FB Jom Singgah Shoppe -https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

IG- @jom_singgah_shoppe


Walkin Customer Ketereh Kelantan - Berhadapan dengan Majlis Dearah Ketereh (Kedai Dalam Cermin atas nama Jom SInggah Shoppe)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bagi yang tambah saham akhirat boleh usha blog n fb Kak Elly ye,

Blog http://eksekutifsuri.blogspot.com/




Garage Sale - Produk Kosmetik yang super ohsemm



Assalamualaikum dan selamat malam semua ye.. insyallah masa event garatge sale kat pelindung, beserah, kuantan ada juga barang kosmetik sket ye..

Jom usha dulu mana yang berkenan dihati ye..  macam ada ye.. yang paling murah sheseido mask serendah rm1 sekeping je tau.. lain depend pada item lak..



Ahad, 23 Ogos 2015

Skirt Flared Pallazo yang terlajak laris ye..



Alhamdulillah.. skirt flared pallazo antara skirt yang hot juga la ye sebab sentiasa mendapat perhataian ramai. Sesuai untuk gaya muslimah terkini sebab kembang dan menutup aurat. 

Nota - Skirt pallazo ni tak sama macam Yuhanis pakai ye.. ni hanya sehelai skirt kembang dan diperbuat daripada kain heavy lyra ye.. bukan skirt dan  dalamnya ada seluar pallazo.. yang pasti bukan la ye... Sebab tu saya tak ambik pic yang gaya selak2 gitu sebab takda seluar didalamnya.. Harap maklum. Ramai sangat usha skirt n seluar pallazo tu tapi maaf lah sebab tak jumpa supplier lagi setakat nie..




Garage Sale - Skirt dan Seluar terlajak murah nie



Calling skirt dan seluar lover ye.. orang sekitar kuantan, meh usha skirt n seluar murah hanya di Jom Singgah Shoppe ye.. Skirt duyung ada.. flared skirt ada.. pallazo ada.. material cotton lyra, lyra, cotton spnadex.. pilih mana yang berkenan dihati.

Jom usha seimbas lalu dulu ye.. Mana tau berkenan dihati, kalau available masa event garage sale boleh terus rembat je.. beli 2helai diskaun rm5 ye... skirt duyung kebanyakakan limited stok tau.. yang plain cotton insyallah stok banyak..


Garage Sale Siri 2 di Beserah, Kuantan



Assalamualaikum dan selamat pagi semua.. calling orang2 kuantan yang superb havoc.. Jom pakat memeriahkan garage sale siri 2 yang akan berlangsung di beserah kuantan ye.. Meh tengok detail dulu



Lokasi - Lot 137, Kampung Pelindung, Beserah, Kuantan

Tarikh - 29-31Aug15

Masa - 10pagi hingga 7petang (nak datang awal lagi pun boleh je.. malam pun boleh gak)

Sabtu, 22 Ogos 2015

Ketiak Hitam Berdaki?? Miss V Hitam??



Ketiak n miss V gelap?? Segan la woiii kalau bab gini.. tempat sulit tu tetapi masalah nie sentiasa menghantui golongan wanita kan?? dah cuba pelbagai cara tapi kesan macam takda kesan je.. hahah. Puas dah guna scrub badan tapi daki n kesan hitam tak hilang juga??

 Apa kata cuba Nano Lightener Cream by dianz lak ye.. mana tau serasi dan kesan tip top meletup habis. Senyum lebar bila dapat hasil yang kita nak kan...



Khamis, 20 Ogos 2015

KELEBIHAN AL QURAN TAFSIR BERTRACKING



Assalamualaikum dan selamat pagi semua. Pagi nie dah belek ke sehelai dua muka surat Al quran.. kalau dah alhamdulillah la ye. Saja nak share pasal al quran tafsir yang bertracking untuk memudahkan lagi kita membanca dan khatam dalam masa sedekat. Ada terjemaahan yang senang dipahami dan disediakan lak dengan bahasa rumi.. kira memudahkan kepada sesiapa yang kurang mahir.. 

Jom la baca dulu kelebihan Al quran tafsir bertanda nie.. sesuai juga untuk dijadikan hadiah untuk yang tersayang.. 



Al QURAN TAFSIR BERTRACKING
============================


1) Bantu kita khatam kurang 14 hari

2) Al Quran ini di sediakan dengan tracking yang akan pandu kita untuk khatam dengan cepat, kita hanya perlu ikut track yang di sediakan.

3) Al Quran tafsir yang terjemahannya mudah difahami

Rabu, 19 Ogos 2015

[Feedback JSS] Skirt Flared Pallazo yang hot sampai customer pun repeat order berkali-kali.



Tadi pasal skirt flared pallas yang super flowy dan kembang setaman.. pakai pun ala2 princess gitu.. ni lak cerita pasal skirt flared pallazo yang super flowy n flare habis la ye.. Ramai custome siap repeat order tau bila kali pertama kali beli


Alhamdulillah.. ni antara customer yang berulang kali repeat order n beli skirt flared pallazo . Skali beli 2-3helai.

[Feedback JSS] Skirt Flared Pallas memang flowy sangat dan material sejuk je



Assalamualaikum dan selamat malam semua. Maaf la sebab memalam baru leh tengok blog yang tak sebrapa nie (koya famous jap..haha). Malam ni rasa nak update pasal feedback customer yang sangat2 best la..


teruja tak kalau baca feedbcak customer nie... mula masa nak beli agak cerewet  sebab request harga pelik2.. huhu tapi bila dah beli rembat dalam 11helai untuk pakai diri sendiri sahaja,, pastu siap nak repeat order lak lepas nie. Tapi takper la walaupun agak fussy, layan kan aje dan teruja lak bila dia cakap skirt flared pallas memang flowy sesangat2, material sejuk dan yang paling penting takyah gosok.. siap n pakai je.. tak yah susah nak iron sume tu.

Selasa, 18 Ogos 2015

[Feedback JSS] Terima kasih semua.. Luv u all..



maaf la ye sebab asyik update feedback customer je.... Tapi kena la update ye baru customer tau tentang jual beli nie. Walaupun tak ramai yang share pic tapi bagi feedbcak macam nie dah bersyukur sesangat. terima kasih semua sebab support Jom Singgah Shoppe. Tanpa customer sapa kami kan..



[ Feedback JSS ] Terima kasih sebab support JSS ye



Soalan yang kerap ditanya mengenai Floral Mask




SOALAN LAZIM FLORAL MASK
(SOALAN PALING KERAP ORANG TANYA)

1. Floral mask made in mana? 
  • Made in Malaysia 
  • syarikat dianpixy ent.
  • produk muslim
  • keluaran bumiputera 
 


2. Apa keistimewaan floral mask? 

Floral Mask with Lavender plus Collagen





Sebelum tu jom "spotcheck" MUKA anda samAada anda mempunyai masalah-masalahseperti di bawah :-
 
1. Masalah bintik-bintik hitam atau blackhead 
2. Masalah bintik-bintik putih atau whitehead 
3. Masalah kulit berminyak / berjerawat


ANDA SEDANG TERCARI2 CARA BG MENGAWAL KULIT WAJAH BERMINYAK DANBERJERAWAT?

Isnin, 17 Ogos 2015

Skirt Duyung Tie Dye @ Batik



Ni lak  untuk skirt duyung tie dye atau bahasa senang skirt duyung ala batik gitu. Material memang tips tops habis iaitu cotton lyra stretchable. Lembut dan sangat2 selesa tau.. Sekarang ada 5 pilihan corak yang cantik menarik ye.. pilih n beli je la...



Ukuran Skirt Duyung Tie Dye @ Batik

Skirt Duyung Baldu yang comel



Assalamualaikum dan selamat malam semua...

Memalam  nie jom usha skirt duyung yang comel-comel gitu.. ada 4 pilihan warna iaitu merah, peach, pink dan purple. Harga pun mampu milik gak memadai dengan material skirt duyung yang super selesa nie.


Ukuran Skirt Duyung Baldu

Khamis, 13 Ogos 2015

Dress yang comel dan anggun (harga boleh tawar menawar ye)



Ramai yang msg tanya dress comel2 nie tapi semua macam keberatan nak proceed sebab harga. Jom pakat usha, insyallah harga boleh bagi murah tapi takleh kurang dari modal yang kita borong. Tapi terhad la ye.. Sampai hujung bulan sahaja n depend pada stok available.. nak book takleh, bagi sapa yang bayar dulu ye

Range dress RM50-117 ye.. harga nie tak termasuk postage. Bagi yang serius buyer mana tau dapat free posatge semk ke (Jimat RM10 gak duit postage) SS kena tambah sket la ye. Leh usha detail kat Album Dress Available kat Jom Singgah Shoppe ye




3D Lace Dress JSS0312



Petang2 gini usha dress comel2 lak ye.. Material super tip top.. orang kata memadai dengan harga yang ditawarkan.



Ukuran 3D Lace Dress JSS0312

[Feedback JSS] Popia Simpulan Kasih memang SEDAP tau..




Alhamdulillah suka sangat bila  customer nak order n order lagi sebab suka sangat popia simpulan kasih nie.. Terima kasih kerana support lokal dan muslim produk ye.

[Snek] Repeat order dari customer kesayangan..



Assalamualaikum dan selamat pagi.. lama rasa tak update apa2 tapi ig n fb masih aktif macam biasa sebab guna tepon. Kalau berblog best update guna laptop tapi petang dan malam anak duk berebut dengan anak.. haha. Pepagi lepas hantar anak sekolah sibuk siapkan snek yang customer nak lak..

Jarang rupanya update pasal snek atau kudapan yang hot meletup nie. Selain skirt murah, JSS ada mengeluarkan Kudapan juga tau.. kudapan trasional yang tak tenggelam dek zaman iaitu Popia simpulan kasih dan Mini Karipap. Yang pasti bila skali order, pasti berkali akan repeat order. Alhamdulillah, terima semua yang support lokal dan muslim produk.




Isnin, 10 Ogos 2015

Skirt Duyung Songket terbaru serendah RM29 sahaja..



Assalamualaikum dan selamat malam. Macam lama je tak update blog.. Memalam asyik berebut dengan anak je lappy nie,, haha. Dah tidur anak dara baru boleh ambik alih.

Malam ni nak update pasal stok terbaru Skirt Duyung Songket ye.. harga lebih murah tau.. comel dan simple je. Ada 6 pilihan warna yang comel2 belaka Skirt Duyung Songket . Jom usha dulu.. atau ush kat FB Jom Singgah Shoppe juga - Album Skirt Duyung Songket 




Ukuran Skirt Duyung Songket

Khamis, 6 Ogos 2015

Skirt Flared Pallas yang super hot serendah RM25 sehelai




Skirt flared lagi ye.. bagi peminat skirt flared yang super doooper kembang setaman meh usha skirt flared nie ye. Harga terbaik nak bagi kat semua.. RM25 sahaja!! RM25 sahaja Eclude postage. Kos postage sem rm6, ss RM10.

Jom usha pic skirt flared pallas nie ye.





Teruja tak tengok skirt flared pallas  nie.. Kalau teruja baik beli sehelai, kalau sesuai dan padan kat empunya boleh rembat banyak lagi warna ye. Jom la usha dulu ukuran..

Ukuran skirt flared pallas 

Rabu, 5 Ogos 2015

7 Perkataan Mulia yang perlu diucap setiap hari



Sharing is caring. Kekadang perlu ingatkan diri sendiri sambil share kat blog yang tak seberapa nie. Semoga ianya bermanfaat ye semua.



Selasa, 4 Ogos 2015

Skirt Duyung (Kotak) yang hot dan murah RM25 sahaja..



Memalam nie meh la usha skirt duyung kotak lak ye.. taktau nak panggil nama apa ye.. tapi yang penting skirt duyung ni simple dan comel dipakai la kiranya.. ada 6 pilihan semuanya iaitu blue black, blue, darkbrown, grey, red dan black ye.. Pilih mana yang berkenan. Harga insyallah termurah la setakat nie ye iaitu serendah RM25 sahaja.. RM25 sahaja exc postage. Kos pos sem RM6, SS RM10 untuk pembelian sehelai. Kalau banyak helai kos pos berbeza ye.





Kalau dah berkenan dihati dengan skirt duyung nie meh tengok ukuran dulu ye.. mana tau muat.

Ukuran skirt duyung

Skirt Flared Pallazo terlajak murah RM23 sahaja!!!



Alhamdulillah, bagi peminat skirt kembang / flared skirt meh usha skirt flared pallazo yang super flare habis la ye.. orang kata cun melecun kalau pakai... huhu. Jangan marah ye, hanya yang dah biasa pakai je tau apa yang best skirt flared pallazo nie ye.. boleh usha kat FB Jom Singgah Shoppe juga ye -- Album Skirt Flared Pallazo



Skirt Flared Pallazo
Ukuran
Pinggang 26-34"
Punggung 38-48"
Labuh 39"
Lebar bawah 44"

[Tips] 9 Tips Anak Pintar Sejak Dalam Kandungan



Pepagi saja usha info pasal nak dapatkan anak bijak sejak dar dalam rahim. Sebagai ibu bapa memang nak yang terbaik untuk si manja.. malah nak dapat anak yang bijak adalah impian semua ibu bapa.

Jom baca sedikit sebanyak info yang sempat copy kat superbvitamin.blogspot.com. Semoga bermanfaat ye.



Jom kita baca tips anak pintar sejak dalam kandungan seterusnya.

1. Berikan nama yang baik

Sebelum lahir lagi, berikan nama yang baik untuk bakal bayi. Ajak bayi berbual bersama dengan memanggil nama penuhnya. Pada trimester 1, mungkin belum ada apa-apa lagi. Apabila mula masuk trimester 2, selalulah usap perut dan berkomunikasi dengan bayi kita.

Skirt Chiffon with Sequin Belt



Skirt chiffon memang tak banyak kat Jom SInggah Shoppe nie sebab supplier asyik angkut skirt kembang material heavy lyra tapi semua skirt flare cantik dan cun habis la ye.

Bagi yang suka dengan skirt chiffon, apa kata meh usha dulu mana berkenan dihati ye. Ada 6 pilihan warna sahaja ye..


Isnin, 3 Ogos 2015

Skirt dan Seluar yang terlajak laris serendah RM20!!



Antara skirt dan seluar yang hot juga sebab material yang sangat selesa.. sesuai untuk aktiviti santai. Nak pakai pergi kerja pun boleh je. Meh usha skirt dan seluar yang dimaksudkan ye adalah skirt duyung plain  cotton, skirt a cut / skirt pallazo cotton dan seluar pallazo cotton .

Ketiga-tiga skirt dan seluar mengunakan material cotton lyra yang sangat lembut dan sangat selesa bila dipakai ye. Memang tak rugi la beli, harga pun murah je serendah rm20 sehelai. Kalau beli 6 helai terus dapat harga borong. Kalau beli lagi banyak insyallah lagi murah.


Skirt Chiffon dengan Sequin Belt serendah RM25 Sahaja



Lama tak update pasal skirt chiffon sebab banyak jual retail kat kedai plus asyik putus stok dari supplier. Tapi jangan risau ye, khas untuk peminat skirt chiffon meh usha mana yang berkenan dihati ye sebab skirt chiffon yang ditawarkan dengan harga terlajak murah sesangat ye.. RM25 sahaja!! RM25 tau exc postage!! Kos pos sem rm6, ss rm10. Kalau rembat 2helai sempat lagi dapat FREE POSTAGE!!



[Kisah Teladan] Kisah Pokok Epal dan Budak






Hepi Reading ye dan Semoga bermanfaat untuk semua..

Suatu masa dahulu, terdapat sebatang pokok epal yang amat besar. Seorang kanak-kanak lelaki begitu gemar bermain-main di sekitar pokok epal ini setiap hari. Dia memanjat pokok tersebut, memetik serta memakan epal sepuas-puas hatinya, dan adakalanya dia berehat lalu terlelap di perdu pokok epal tersebut. Budak lelaki tersebut begitu menyayangi tempat permainannya. Pokok epal itu juga menyukai budak tersebut.

[Feedback JSS] Terima Kasih sebab support Jom Singgah Shoppe



Alhamdulillah, terima kasih semua sebab shopping kat simple boutique Jom Singgah Shoppe. Lain kali meh la shopping lagi.. Alhamdulillah semua rembat 2helai keatas sebab nak dapat free postage.. Mana nak dapat skirt dan seluar yang terlajak murah beli 2helai RM40 pastu FREE POSTAGE lak.. Offer akan berakhir esok tau ye..Meh la cecepat usha skirt, seluar atau jubah yang berkenan dihati. Nanti dapat FREE POSTAGE ye.. FREE POSTAGE!! 


Siapalah Kami (Jom Singgah Shoppe) tanpa penyokong setia yang sentiasa shopping dengan kami. Terima kasih semua. 


Ahad, 2 Ogos 2015

10 Tisp Nak Kempiskan Perut



Petang nie layan tips kempiskan perut kebetulan  jumpa kat mr. google yang super senang semua benda.. hahah

kredit Natasha,  pinterest.com





10 Tips Kempiskan Perut

[Feedback JSS] Santai dengan Seluar Pallazo Lyra



Alhamdulillah, seluar pallazo yang super casual memang hot dan terlajak laris tau sebab ramai yang suka rembat sampai 3-6 helai terus tau.. Bukan apa nak harga murah dan terlajak murah tau... Kalau beli sehelai hanya serendah RM23.. RM23 sahaja!! Tapi exc postage la ye.. Kos pos sem RM6, SS RM10. Kos postage depend pada kuantiti dan berat ye.


Meh usha pic yang customer bagi nie ye.. santai habis dengan seluar pallazo yang super hot dan selesa ye.



[Feedback JSS] Mak Buyong pun boleh pakai Seluar Pallazo Cotton yang super selesa



Alhamdulillah, mak buyong aka preggy mommy pun suka pakai seluar pallazo cotton nie . Bukan apa sebab sangat2 selesa pakai seluar pakai seluar pallazo cotton yang lembut dan tak ketat kat pinggang.

Tapi jangan risau sebab semua orang pun boleh pakai ye.. pinggang seluar pallazo cotton stretch mengikut saiz pinggang pemakai. Orang kurus, plus saiz, tinggi lampai dan preggy mommy semua boleh pakai ye (pssttt- tapi advise pakai baju bawah punggung, untuk lebih sopan la)

Harga terlajak murah dan terlajak murah nie serendah rm20 sahaja.. RM20 sahaja tau tapi exc postage. Kos postage SEM RM6, SS RM10.


Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...