Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Khamis, 23 Julai 2015

Skirt Pallazo aka Flared Skirt yang cun habis la

Ni khas untuk peminat Flared skirt ye.. selain skirt duyung yang super hot, ramai gak yang usha skirt kembang kan.. memang flared cun melecun la kalau pakai ye.. Skirt Pallazo salah satu Flared Skirt tau..


Meh tengok pic dulu ye. Agak kalau macam pic skirt pallazo bawah, kembang setaman gitu.. memang cantik kalau pakai kan.. flowy pun lain macam gak. Jom ukuran dulu, mana tau dah berkenan dihati.

Pinggang 26 - 34", 

Punggung 38-48" 

Labuh 39", 

Lebar bawah 44" 
advise sampai saiz xl

material Heavy lyra (tebal dan tak melekat kat badan yea)






Pilihan Warna untuk skirt Pallazo (Flared Skirt)

Harga untuk skirt pallazo sangat murah ye.. hanya serendah RM23 sahaja exclude postage.
Postage semERM6, SS RM10. Untuk pembelian borong juga dialu2kan, min 6-20helai ye.. kalau banyak lagi insyallah lagi murah dan terlajak murah la nak bagi kat semua ye..

Kalau dah berkenan, jangan segan2 nak contact ye..


SMS/Wassap 0199517292

msg direct kat fanpage https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

www.jomsinggah.com


IG - @jom_singgah_shoppe


Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...