Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Isnin, 13 Julai 2015

Skirt Duyung design baru

Pattern takda la baru sangat tapi pattern nie memang hot kan.. suka sangat corak kotak2 gitu. Simple dn cantik customer kata.. huhu.

Kalau rasa berkenan meh usha ukuran dulu ye... senang pilih warna yang berkenan dihati lak ye..

Pinggang 27 - 32" 
Punggung 32 - 36" 
Labuh 38" 
Lebar bawah 24" . . 
Material - Lyra crepe (tebal)

Harga rm25 sahaja.. Rm25 sahaja ye. Exclude postage 
Pos sem rm6, ss rm10.



Ni rupa skirt duyung tu.. terbaru dari Jom Singgah Shoppe je la.. mungkin orang lain dah lama ye. Tapi takper la.. insyallah harga murah sokmo ye.. range harga skirt serendah rm20-25 sahaja exc postage ye..

Kalau dah berkenan, jangan segan2 nak contact ye..

SMS/Wassap 0199517292

msg direct kat fanpage https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

www.jomsinggah.com


IG - @jom_singgah_shoppe


Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...