Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Ahad, 12 Julai 2015

SALE!! Walkin Customer sahaja ye (12-15July Sahaja)




Berita baik untuk pengemar jubah exclusive dan simple dengan harga budget ye.. tapi khas untuk walkin customer sahaja.. orang ketereh dan sekitarnya.. kalau semu kelate nak mari pun takda masalah ye.. meh pakat singgah dan usha dress yang comel dan yang paling penting menutup aurat. Sesuai untuk gaya muslimah terkini. Semua jubah dengan harga menarik tertarik ye.. harga serendah RM45-110 Sahaja.. Kalau lepas SALE, penjimatan yang berganda2 ye..


Sale ni valid untuk jubah sahaja.. kalau nak skirt pun takda masalah ye.. insyallah semua boleh dapat harga murah la.. jemput cuci mata dulu.. offer nie untuk 12july hingga 15july sahaja dari kul 9pagi hingga 430petang ye.. 

Jom usha tengok pic dulu ye.. tapi tak semua pic jubah available.. ada few jubah takda pic..boleh singgah direct kat kedai kalau berminat ye.










Jangan segan2 nak contact ye..

SMS/Wassap 0199517292

msg direct kat fanpage https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

www.jomsinggah.com


IG - @jom_singgah_shoppe

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...