Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Selasa, 28 Julai 2015

[Offer] FREE POSTAGE sepanjang 28July - 3Aug15 sahaja



Berita baik untuk semua pengemar Skirt, seluar dan jubah yang terlajak murah dan comel nie sebab Jom Singgah Shoppe berbesar hati nak belanja Postage ye sepanjang 28July (harini hingga 3Aug15 sahaja). Free postage tu, dapat jimat RM9-15 ye.. Jangan nyesal kalau tak beli nanti.


Lepas je 3Aug15, masa 1200 tengahmalam, caj pos back to normal la ye. Kalau beli 2helai kos pos sem rm9, ss rm15 sahaja.


Harga runtuh untuk pembelian 2helai skirt




Apalagi kalau ada yang berkenan dihati, baik rembat masa offer nie. Kalau berkenan lagi lepas offer saya bagi diskaun sket la ye untuk geng repeat customer nie. Jangan segan nak contact owner Jom Singgah Shoppe, Insyallah saya nie mesra alam tapi lambat respon maaf la ye sebab banyak benda kena settle gak as seller, ibu dan anak yang duk rumah.. hahha.

Kalau dah berkenan, jangan segan2 nak contact ye..

ID Shaklee 854784

SMS/Wassap 0199517292

Msg thru FB Jom Singgah Shoppe -https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

IG- @jom_singgah_shoppe


Walkin Customer Ketereh Kelantan - Berhadapan dengan Majlis Dearah Ketereh (Kedai Dalam Cermin atas nama Jom SInggah Shoppe)

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...