Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Sabtu, 25 Julai 2015

Kajian Penjagaan Kulit Canitk dengan Vitamin C

Lama tak bercerita pasal vitamin shaklee yang super ohsem.. tak tau kenapa sejak balik kampung tahun dengan internet yang tak brape ada dalam 3-5 bulan.. down sket kot.. haha. tapi takper sebab owner memang sentiasa mengamalkan vitamin shaklee sebab kesan memang terbaik.. Nak lak sekarang tengah preggy, vitamin untuk ibu mengandung memang kena ambik la.. kalau tak letih satu badan,, cramp la.. memacam penyakit datang.. tapi semuanya dengan izinNya kan..


Petang ada terbaca  fb vitamin mengenai kajian Vitamin C untuk penjagaan Kulit Cantik. Yang pasti kalau sebut Vitamin C memang untuk kulit cantik. Sapa yang taknak kulit cantik, berseri- seri dan gebu gitu?? Memang semua nak kan, apakata kita baca info yang share nie ye..


kredit pic n info FB vitamin C


Kajian menunjukkan mereka yang menjaga kesihatan kulit mempunyai kulit yang lebih tegang dan sihat di usia tua!
.
Lihat sendiri perbezaannya!
.


Penggunaan produk yang berkualiti dan bebas kimia, sentiasa selamat, yang mempunyai bukti saintifik, RnD dan Quality test setiap tahun membantu ikhtiar kt dalam menjaga kulit sihat dr usia muda!! Ha pastinya Shaklee cukup kriteria ni semua 😊
.
Ia dtg dr luar dalam.Dalaman cantik, Luaran cantik.Semua cantik.Alhamdulillah.Itulah nikmat kurniaan Allah swt yang kt perlu jaga dan jaga dan syukuri.
.
Shaklee menawarkan rangkaian makanan tambahan / vitamin / supplement untuk penjagaan dr dalam dan juga set penjagaan kulit seperti pencuci muka, toner dan cleanser untuk penjagaan luar.Ia sentiasa selamat, sentiasa berkesan dan mesra alam!
.
Bertukarlah kepada Shaklee, anda pasti merasai perbezaannya. Apalagi, meh la cecepat bertukar sekarang ye.. kesan memang untuk jangka masa  panjang.. tapi ada je yang terus nampak kesan seawal 2 minggu pengambilan.. suka tak??

Boleh baca infor Vitamin C kat SINI juga




Kalau dah berkenan, jangan segan2 nak contact ye..

ID Shaklee 854784

SMS/Wassap 0199517292

Msg thru FB Jom Singgah Shoppe -https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

IG- @jom_singgah_shoppe


Walkin Customer Ketereh Kelantan - Berhadapan dengan Majlis Dearah Ketereh (Kedai Dalam Cermin atas nama Jom SInggah Shoppe)

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...