Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Selasa, 28 Julai 2015

[Feedback JSS] Skirt Pallas muat sampai XXXL tau!!



Latest feedback dari customer, ni antara customer yang banyak support Jom Singgah Shoppe terutama kalau bab shopping Skirt pallas  super hot dan deboom.. Sampai raya aritu pun ada je borong Skirt pallas  untuk mix n match dengan Tops dan dijadikan baju raya secara santai..

Jom la usha dulu ye..





Skirt pallas  memang hot tau, nak lak harga serendah rm25 sahaja tau. Kos postage sem Rm6, ss rm10 sahaja. Lagipun Skirt pallas ni muat sampai xxxl, tapi advise pakai baju labuh sket.

Pssstttt - Owner Jom Singgah Shoppe nak sponsor KOS POSTAGE dari 28-3aug15 ye. Min beli 2helai skirt ye. Jimat sehingga RM9-15 tau..

Kalau dah berkenan, jangan segan2 nak contact ye..

ID Shaklee 854784

SMS/Wassap 0199517292

Msg thru FB Jom Singgah Shoppe -https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

IG- @jom_singgah_shoppe


Walkin Customer Ketereh Kelantan - Berhadapan dengan Majlis Dearah Ketereh (Kedai Dalam Cermin atas nama Jom SInggah Shoppe)

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...