Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Selasa, 28 Julai 2015

[Feedback JSS] Skirt Duyung Songket antara skirt yang HOT!!




Assalamualaikum dan selamat pagi semua. Maaf sebab banyak update pasal feedbacak customer JSS je ye. Tapi tu cara terbaik customer baru dan lama nak usha mana yang ada dan berkenan dihati.. yuhuhuh...

Skirt duyung songket antara yang hot item juga sampai sold out masa raya aritu sebab ramai yang beli dan mix n match dengan tops sesuai dan dijadikan baju raya.. memang cantik gitu. Selain tu cantik je untuk aktiviti santai. Untuk stok skirt duyung songket masih sold out ye, insyallah dah available baru saya akan update stok yang available tapi skirt lain2 masih available ye. Semua pun dengan harga murah dan harga mampu milik











Alhamdulillah, ni antara feedback customer JSS ye.. ada yang skali beli terus borong sebab material memang best dan lawa.. kembang dan cun la kiranya.. nak pakai santai2 pun boleh, untuk pergi opis pun boleh (mi n match dengan tops yang sesuai) sopan je time kat opis...

Kalau dah berkenan, jangan segan2 nak contact ye..

ID Shaklee 854784

SMS/Wassap 0199517292

Msg thru FB Jom Singgah Shoppe -https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

IG- @jom_singgah_shoppe


Walkin Customer Ketereh Kelantan - Berhadapan dengan Majlis Dearah Ketereh (Kedai Dalam Cermin atas nama Jom SInggah Shoppe)

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...