Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Ahad, 26 Julai 2015

[Feedback JSS] Flare Skirt Pallas sentiasa jadi pilihan ramai..




Assalamualaikum dan selamat pagi semua.. harini rasa nak update pasal feedback customer je rasanya. Mana tau bile baca atau tengok pic customer terus berkenan nak beli kan.. Jangan risau
harga yang terbaik, termurah dan terendah untuk semua jenis skirt. Range harga diantara rm20-35 sahaja untuk skirt ye.. tapi exclude postage. Normal untuk postage sem RM6, SS RM10 (Sehalai skirt la. kalau banyak kena kira ikut berat skirt lak.

Jom usha feedback cutomer dulu ye.. ada yang beli borong dan ada beli retail.. insyallah semua pun dapat harga terlajak murah ye..







Alhamdulillah, ni antara feedback customer JSS ye.. ada yang skali beli terus borong sebab material memang best dan lawa.. kembang dan cun la kiranya.. nak pakai santai2 pun boleh, untuk pergi opis pun boleh (mi n match dengan tops yang sesuai) sopan je time kat opis...

Apa lagi kalau dah berkenan meh contact owner ye.. Untuk Flare Skirt Pallas ni harga serendah rm25 sahaja tau, Postage sem Rm6, SS Rm10 - Insyallah untuk sem boleh bagi diskaun rm1 untuk genapkan.. suka tak?? Hahaha

Kalau dah berkenan, jangan segan2 nak contact ye..

ID Shaklee 854784

SMS/Wassap 0199517292

Msg thru FB Jom Singgah Shoppe -https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

IG- @jom_singgah_shoppe


Walkin Customer Ketereh Kelantan - Berhadapan dengan Majlis Dearah Ketereh (Kedai Dalam Cermin atas nama Jom SInggah Shoppe)

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...