Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Ahad, 26 Julai 2015

[Feedback JSS] Flare Skirt Pallas lagi ye..



Ni pun nak share pasal Flare Skirt pallas lagi ye.. Maaf la ye tapi sangat teruja kalau bab share feedback customer.. huhu. Nak lak kalau customer sangat suka shopping skirt pallas yang hot deboom ni dan siap share pic dan cakap lawa.. tu dan teruja sangat dah. Sebenarnya ramai je yang shopping skirt pallas yang super kembang setaman nie tapi tak raamai yang bagi pic, owner sangat2 memahami.. bila tiba masanya ada je customer yang bermurah hati nak share kan.

Nak tau kenap skirt pallas antara yang hot?? Sebab nya semua orang leh pakai tau, ibu mengandung leh pakai.. saiz plus sampai 4xl pun boleh pakai (cuma advise pakai baju labuh sket sebab ketat sket kat punggung n shape pallas mungkin dah hilang sebab stretch banyak sangat tapi still selesa untuk dipakai ye), orang tinggi lampai (setakat customer yang beli tinggi 175cm dan berpuas hati dengan skirt pallas nie) dan orang kurus pun boleh pakai ye..

Meh la usha pic feedbcak customer dulu..








Alhamdulillah, ni antara feedback customer JSS ye.. ada yang skali beli terus borong sebab material memang best dan lawa.. kembang dan cun la kiranya.. nak pakai santai2 pun boleh, untuk pergi opis pun boleh (mi n match dengan tops yang sesuai) sopan je time kat opis...

Apa lagi kalau dah berkenan meh contact owner ye.. Untuk Flare Skirt Pallas ni harga serendah rm25 sahaja tau, Postage sem Rm6, SS Rm10 - Insyallah untuk sem boleh bagi diskaun rm1 untuk genapkan.. suka tak?? Hahaha

Kalau dah berkenan, jangan segan2 nak contact ye..

ID Shaklee 854784

SMS/Wassap 0199517292

Msg thru FB Jom Singgah Shoppe -https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

IG- @jom_singgah_shoppe


Walkin Customer Ketereh Kelantan - Berhadapan dengan Majlis Dearah Ketereh (Kedai Dalam Cermin atas nama Jom SInggah Shoppe)

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...