Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Khamis, 23 Julai 2015

[Feedback JSS] Dress yang jadi pilihan masa raya 2015

Alhamdulillah.. teruja juga kalau customer share feedback n pic untuk tatapan semua ye. Maknanya customer memang suka dengan item yang kita jual. Alhamdulillah. Rezeki dari Allah.


Jom cuci mata dulu ye, mana tau berkenan dihati lak. Nti boleh usha post sebelum ni (refer label ye, senang leh tengok latest post) atau Fb JOM SINGGAH SHOPPE tapi untuk lolipop dress n lace dress tak banyak warna available dah. kira stok yang sangat terhad.. Range harga dari rm65 -110 sahaja exclude postage la ye.. kalau berkenan baik sms/wassap 019 9517292 mana admin berbesar hati nak bagi free postage ye











Kalau dah berkenan, jangan segan2 nak contact ye..



SMS/Wassap 0199517292

msg direct kat fanpage https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

www.jomsinggah.com


IG - @jom_singgah_shoppe





Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...