Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Jumaat, 31 Julai 2015

Skirt Tutu dengan harga terlajak MURAH!!! MURAH!!!




Berita baik untuk pengemar skirt tutu sebab nak admin nak bagi skirt tutu dengan harga terlajak murah tapi stok sanagt2 terhad. Sapa cepat dia dapat la ye.

Biasa RM25 Exclude POSTAGE

Tapi Offer nie RM25 Termasuk POSTAGE!!! Termasuk POSTAGE SEM !!! SS Kena tambah RM5 la ye tampung kos POSTAGE.. jangan marah ye orang SS.

Jom usha skirt tutu yang flare habis dan cun melecun nie.. 


Khamis, 30 Julai 2015

Santai dengan Glitter Lace Dress JSS0229



Tadi dress glitter juga kan tapi lebih simple dan elegant tapi yang ni lagi cantik dan comel sebab ada glitter dengan lace sekali. Sesuai sangat untuk aktiviti santai atau pakai masa pergi open house umah kekawan ye. Untuk Glitter Lace Dress JSS0229 ada dua warna sahaja yang available ye iaitu hitam dan maroon. Tapi takper sebabnya dua2 warna senang nak digayakan yee.

Meh la usha mana patut dulu ye.. hooray raya..





Ukuran Glitter Lace Dress JSS0229

Glitter Dress JSS0185 yang terlajak murah dan material superb..




Maaf lah sebab nak update pasal dress lagi dan dress lagi tau. Maklumlah dress tengah sale meletop sekarang.. semua nak bagi harga runtuh dan harga terlajak murah.. FREE POSTAGE!! FREE POSTAGE!! sahaja.


Memalam kita kasi bergelipan sket dengan warna glitter ye.. perkenalkan Glitter Dress JSS0185 yang simple tapi elegant ye. Yang penting material high quality chiffon + glitter full lining. Meh la usha dulu ye




Rainbow Chiffon Dress JSS0258



Alhamdulillah update dress baru lagi ye.. sesuai untuk gaya muslimah terkini, Lebih comel dan lawa, paling penting sopan dan menutup aurat ye. Dress terbaru ni diberi nama Rainbow Chiffon Dress JSS0258. Stok sangat terhad dan ada 2 warna sahaja yang available setakat nie iaitu cream dan pink.


Jom usha dulu ye, mana tau berkenan dihati




Dah usha pic kena tau ukuran ye untuk Rainbow Chiffon Dress JSS0258,  baru tau muat ke tidak,, 

SALE!!! HOT!! Dress Murah dan FREE POSTAGE ye (28July - 3Aug)



Alhamdulillah, seperti yang sedia maklum sebelum kami ada umumkan pasal admin nak sponsor FREE POSTAGE kan.. Min Pembelian 2helai Skirt/ Seluar atau Sehelai Jubah. Owhhhh Tidak sebab tu memang penjimatan yang berganda-ganda tau. Kalau beli sehelai dress, kos pos sem RM9, SS RM15 dah kan (pssstt - caj GST pun tak kira pun tau, sebab kebanyakkan poslaju guna palstic prabayar).

Jadi apa lagi meh usha dress yang comel dan gojess ni untuk digayakan ke open house ke.. nak pakai pergi kerja pun comel dan lawa je. Range harga dress semua serendah RM50-110 sahaja tau.. Sekarang nak bagi FREE POSTAGE je tau.. Murah bebetul nie.. jangan lambat lak takut sold out.. tak dapat nak tolong dah.. huhu



Rabu, 29 Julai 2015

Chiffon Floral Dress JSS0213 yang terlajak MURAH nie



Asyik jubah plain dan lace je ye.. meh usha Chiffon Floral Dress JSS0213 lak ye. Baru comel dan berbunga-bunga gitu tapi tak banyak pilihan warna la ye.. ada biru dan pink sahaja untuk Chiffon Floral Dress JSS0213





Jom tengok ukuran dulu ye, mana tau berkenan dihati..

Chiffon Dress JSS0266 yang comel dan lawa



Alhamdulillah, latest dress in da house Jom Singgah Shoppe ye tapi stok sangat terhad ye. Kira sapa cepat dia dapat lah ye. Untuk Chiffon Dress JSS0266 ada 3 warna ye iaitu baby blue, pink dan biru.

Meh usha dulu mana tau berkenan dimata terus ke hati ye..



Ni lak ukuran untuk Chiffon Dress JSS0266

[Feedback JSS] Ramai puji Material Tshirt Muslimah Bagus dan Cantik



Alhamdulillah, suka sangat bila ramai yang suka dengan Tshirt Muslimah yang exclusive nie ye. Semua suka sebab material yang bagus dan cantik,, Alhamdulillah. Terima kasih sebab support Jom Singgah Shoppe ye.



Apa yang best Tshirt Muslimah exclusive yang kami tawarkan adalah
- Design Exclusive
- High Quality Cotton
- Special Pocket / Side Pocket
- Special Silkcreen Printing
- Reasonable Price

T-Shirt Muslimah dengan material dan harga terbaik



Nak cari Tshirt Muslimah exclusive dengan harga berpatutan?? yang penting material pun best. Meh usha Tshirt Muslimah exclusive nie hanya untuk anda ye.

Apa yang best Tshirt Muslimah exclusive yang kami tawarkan adalah
- Design Exclusive
- High Quality Cotton
- Special Pocket / Side Pocket
- Special Silkcreen Printing
- Reasonable Price



Selasa, 28 Julai 2015

Gaya santai dengan Chiffon Dress JSS0303



Jubah Simple but Elegant..

Masih tercari jubah yang comel dengan harga yang sangat berpatutan? Meh usha Chiffon Dress JSS0303 yang comel sesangat nie.. fast selling macam goreng pisang panas gak nie.. tinggal brape helai untuk lagi anda semua rembat ye.

Sekarang ada warna je yang tinggal, meh usha dan pilih mana yang berkenan dihati ye


[Feedback JSS] Skirt Pallas muat sampai XXXL tau!!



Latest feedback dari customer, ni antara customer yang banyak support Jom Singgah Shoppe terutama kalau bab shopping Skirt pallas  super hot dan deboom.. Sampai raya aritu pun ada je borong Skirt pallas  untuk mix n match dengan Tops dan dijadikan baju raya secara santai..

Jom la usha dulu ye..


[Offer] FREE POSTAGE sepanjang 28July - 3Aug15 sahaja



Berita baik untuk semua pengemar Skirt, seluar dan jubah yang terlajak murah dan comel nie sebab Jom Singgah Shoppe berbesar hati nak belanja Postage ye sepanjang 28July (harini hingga 3Aug15 sahaja). Free postage tu, dapat jimat RM9-15 ye.. Jangan nyesal kalau tak beli nanti.


Lepas je 3Aug15, masa 1200 tengahmalam, caj pos back to normal la ye. Kalau beli 2helai kos pos sem rm9, ss rm15 sahaja.


Harga runtuh untuk pembelian 2helai skirt

[Feedback JSS] Skirt Duyung Songket antara skirt yang HOT!!




Assalamualaikum dan selamat pagi semua. Maaf sebab banyak update pasal feedbacak customer JSS je ye. Tapi tu cara terbaik customer baru dan lama nak usha mana yang ada dan berkenan dihati.. yuhuhuh...

Skirt duyung songket antara yang hot item juga sampai sold out masa raya aritu sebab ramai yang beli dan mix n match dengan tops sesuai dan dijadikan baju raya.. memang cantik gitu. Selain tu cantik je untuk aktiviti santai. Untuk stok skirt duyung songket masih sold out ye, insyallah dah available baru saya akan update stok yang available tapi skirt lain2 masih available ye. Semua pun dengan harga murah dan harga mampu milik



Ahad, 26 Julai 2015

[Feedback JSS] Flare Skirt Pallas lagi ye..



Ni pun nak share pasal Flare Skirt pallas lagi ye.. Maaf la ye tapi sangat teruja kalau bab share feedback customer.. huhu. Nak lak kalau customer sangat suka shopping skirt pallas yang hot deboom ni dan siap share pic dan cakap lawa.. tu dan teruja sangat dah. Sebenarnya ramai je yang shopping skirt pallas yang super kembang setaman nie tapi tak raamai yang bagi pic, owner sangat2 memahami.. bila tiba masanya ada je customer yang bermurah hati nak share kan.

Nak tau kenap skirt pallas antara yang hot?? Sebab nya semua orang leh pakai tau, ibu mengandung leh pakai.. saiz plus sampai 4xl pun boleh pakai (cuma advise pakai baju labuh sket sebab ketat sket kat punggung n shape pallas mungkin dah hilang sebab stretch banyak sangat tapi still selesa untuk dipakai ye), orang tinggi lampai (setakat customer yang beli tinggi 175cm dan berpuas hati dengan skirt pallas nie) dan orang kurus pun boleh pakai ye..

Meh la usha pic feedbcak customer dulu..


[Feedback JSS] Flare Skirt Pallas sentiasa jadi pilihan ramai..




Assalamualaikum dan selamat pagi semua.. harini rasa nak update pasal feedback customer je rasanya. Mana tau bile baca atau tengok pic customer terus berkenan nak beli kan.. Jangan risau
harga yang terbaik, termurah dan terendah untuk semua jenis skirt. Range harga diantara rm20-35 sahaja untuk skirt ye.. tapi exclude postage. Normal untuk postage sem RM6, SS RM10 (Sehalai skirt la. kalau banyak kena kira ikut berat skirt lak.

Jom usha feedback cutomer dulu ye.. ada yang beli borong dan ada beli retail.. insyallah semua pun dapat harga terlajak murah ye..


Sabtu, 25 Julai 2015

Kajian Penjagaan Kulit Canitk dengan Vitamin C

Lama tak bercerita pasal vitamin shaklee yang super ohsem.. tak tau kenapa sejak balik kampung tahun dengan internet yang tak brape ada dalam 3-5 bulan.. down sket kot.. haha. tapi takper sebab owner memang sentiasa mengamalkan vitamin shaklee sebab kesan memang terbaik.. Nak lak sekarang tengah preggy, vitamin untuk ibu mengandung memang kena ambik la.. kalau tak letih satu badan,, cramp la.. memacam penyakit datang.. tapi semuanya dengan izinNya kan..


Petang ada terbaca  fb vitamin mengenai kajian Vitamin C untuk penjagaan Kulit Cantik. Yang pasti kalau sebut Vitamin C memang untuk kulit cantik. Sapa yang taknak kulit cantik, berseri- seri dan gebu gitu?? Memang semua nak kan, apakata kita baca info yang share nie ye..


kredit pic n info FB vitamin C


Kajian menunjukkan mereka yang menjaga kesihatan kulit mempunyai kulit yang lebih tegang dan sihat di usia tua!
.
Lihat sendiri perbezaannya!
.

Khasiat Limau Purut Untuk pemakai Hijab


Sharing info remaja.karangkraf.com

KEKALKAN KESEGARAN & KEHARUMAN RAMBUT, KECAPILAH IMPIANMU.

Berhijab bukan alasan untuk mengabaikan kebersihan dan kecantikan rambut di sebalik hijab itu.Malah terdapat pelbagai kaedah, cara dan juga petua yang boleh diaplikasikan bagi memastikan rambut kekal menawan dan berseri biarpun tersarung hijab seharian.

Antara yang paling popular tentunya buah limau purut yang mengandungi pelbagai khasiat terutamanya untuk kesihatan kulit kepala.


Jumaat, 24 Julai 2015

11 Jenis Skirt mengikut kesesuaian!

kredit info remaja.karangkraf.com


Info yang bagus nie untuk peminat skirt ye.. jom baca dulu untuk memudahkan kita beli skirt yang sesuai nanti

Skirt merupakan pakaian yang selesa dipakai oleh semua kaum wanita tidak kira panjang mahupun pendek. Tetapi seringkali kita melakukan kesilapan ketika membeli skirt. Asal nampak cantik sahaja sudah memadai!

Jangan bergitu! Tidak semua yang cantik di pandang akan cantik dipakai. Jom ketahui dahulu jenis-jenis skirt yang ada dan adakah ia sesuai untuk mu atau tidak.



1)      Accordion Pleated Skirt
Skirt ini sangat terkenal di zaman Marilyn Monroe. Skirt ini bersifat berlipat-lipat, ringan dan agak jarang kainnya. Jika dahulunya skirt ini sangat di kenali di zaman 70an-80an. Kini skirt ini mengembalikan semula nostalgia dengan kombinasi warna-warna terang.

P/s: Sangat sesuai untuk gadis yang berpeha besar kerana potongan kainnya akan menyembunyikan kelemahan kamu itu.

Skirt Pallas pun Flare Skirt juga tau..



Assalamualaikum dan selamat tengahri semua. Hartini nak cerita pasal Flare skirt juga. Selain skirt pallazo, skirt pallas juga adalah flare skirt yang super hot dan meletup kat Jom Singgah Shoppe ye sebab sesuai untuk si tinggi lampai, ibu preggy, saiz plus2.. jangan risau sebab orang yang kurus pun boleh pakai tau..





Agak2 kalau dah kembang setaman kalau tak comel juga taktau la ye.. Insyallah material memang best tau.. Harga lagi best sebab RM25 Sahaja exclude postage. Postage sem Rm6, SS Rm10. Kalau beli 6-20helai terus dapat harga borong ye.. meh sms/wassap 0199517292 owner terus ye kalau nak borong bebanyak..


Jom usha ukuran lak ye.. mana tau dah bnerkenan dihati.

Pinggang 28-40", 
Punggung 50-56, 
labuh 39. 5", 
lebar bawah 48" (bukan lilitan ye) 

- advise sampai saiz xxxl 

Material heavy lyra.. tak melekat kat badan ye



Khamis, 23 Julai 2015

[Feedback JSS] Dress yang jadi pilihan masa raya 2015

Alhamdulillah.. teruja juga kalau customer share feedback n pic untuk tatapan semua ye. Maknanya customer memang suka dengan item yang kita jual. Alhamdulillah. Rezeki dari Allah.


Jom cuci mata dulu ye, mana tau berkenan dihati lak. Nti boleh usha post sebelum ni (refer label ye, senang leh tengok latest post) atau Fb JOM SINGGAH SHOPPE tapi untuk lolipop dress n lace dress tak banyak warna available dah. kira stok yang sangat terhad.. Range harga dari rm65 -110 sahaja exclude postage la ye.. kalau berkenan baik sms/wassap 019 9517292 mana admin berbesar hati nak bagi free postage ye





Skirt Pallazo aka Flared Skirt yang cun habis la

Ni khas untuk peminat Flared skirt ye.. selain skirt duyung yang super hot, ramai gak yang usha skirt kembang kan.. memang flared cun melecun la kalau pakai ye.. Skirt Pallazo salah satu Flared Skirt tau..


Meh tengok pic dulu ye. Agak kalau macam pic skirt pallazo bawah, kembang setaman gitu.. memang cantik kalau pakai kan.. flowy pun lain macam gak. Jom ukuran dulu, mana tau dah berkenan dihati.

Pinggang 26 - 34", 

Punggung 38-48" 

Labuh 39", 

Lebar bawah 44" 
advise sampai saiz xl

material Heavy lyra (tebal dan tak melekat kat badan yea)




Isnin, 13 Julai 2015

Skirt Duyung design baru

Pattern takda la baru sangat tapi pattern nie memang hot kan.. suka sangat corak kotak2 gitu. Simple dn cantik customer kata.. huhu.

Kalau rasa berkenan meh usha ukuran dulu ye... senang pilih warna yang berkenan dihati lak ye..

Pinggang 27 - 32" 
Punggung 32 - 36" 
Labuh 38" 
Lebar bawah 24" . . 
Material - Lyra crepe (tebal)

Harga rm25 sahaja.. Rm25 sahaja ye. Exclude postage 
Pos sem rm6, ss rm10.

Ahad, 12 Julai 2015

SALE!! Walkin Customer sahaja ye (12-15July Sahaja)




Berita baik untuk pengemar jubah exclusive dan simple dengan harga budget ye.. tapi khas untuk walkin customer sahaja.. orang ketereh dan sekitarnya.. kalau semu kelate nak mari pun takda masalah ye.. meh pakat singgah dan usha dress yang comel dan yang paling penting menutup aurat. Sesuai untuk gaya muslimah terkini. Semua jubah dengan harga menarik tertarik ye.. harga serendah RM45-110 Sahaja.. Kalau lepas SALE, penjimatan yang berganda2 ye..


Sale ni valid untuk jubah sahaja.. kalau nak skirt pun takda masalah ye.. insyallah semua boleh dapat harga murah la.. jemput cuci mata dulu.. offer nie untuk 12july hingga 15july sahaja dari kul 9pagi hingga 430petang ye.. 

Jom usha tengok pic dulu ye.. tapi tak semua pic jubah available.. ada few jubah takda pic..boleh singgah direct kat kedai kalau berminat ye.



Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...