Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Ahad, 21 Jun 2015

Skirt duyung terlajak laris dan murah serendah rm20 sahaja

Alhamdullillah.. skirt duyung antara hot iten gak la kira nya . Tiap hari ada je yang beli n borong.. maklum je la beli 3dapat diskaun.. beli 6helai terus dapat harga borong. Orang kata harga skirt duyung plain memang mampu milik.. terlajak laris dan terlajak murah sesangat la ye.. iaiti serendah rm20 sahaja tapi tak masuk kos pos lagi la.. kos pos sem rm6, ss rm10 (utk sehelai). Kalau beli banyak kos pos berbeza ikut berat item.

Skirt DUYUNG plain

Jom tengok ukuran dulu ye.. mana tau berkenan nak beli ke.. kalau ikutkan saya advise pemakaian sampai L sahaja tapi xl pun muat cuma ketat sket..

Ini ukuran skirt duyung plain yang superhot dan terlajak murah nie.

Pinggang 24-32",
punggung 34-40,
labuh 39"- advise sampai L

Semua warna available kecuali dusty grey ye.. memang jarang sangat kalau ada pun.. apa lagi cepat2 sms / wassap 0199517292 ye kalau nak order.



Berminat?? 

SMS/Wassap 0199517292



IG - @jom_singgah_shoppe

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...