Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Sabtu, 20 Jun 2015

HOT!!! Chiffon Dress JSS0303



Assalamualaikum dan selamat pagi semua.. selamat berpuasa.. harini dah masuk hari ketiga ramadhan kan. 


Meh nak cerita sesuatu sebab ada dress tau uolllss.. Pattern memang hot dan terlajak laris macam goreng pisang panas sebab padanan warna yang menarik tertarik. Supplier baru buat keluaran baru, jadi admin terus rembat ye.. sapa nak memang kena pm lelaju la.. sms/wassap 0199517292 bersama2 gambar dress.

Meh kita tengok dulu mana ada yang tengah tercari baju raya yang hot meletup nie.. Kalau rasa pic bawah tak jelas, boleh usha dalam album kat Facebook Jom Singgah Shoppe ye -- KLIK SINI



 


Chiffon dress ni ada 4 warna yang cantik menarik ye iaitu Grey, Lite brown, Purpe dan Turquiose. Sebelum tu meh usha ukuran ye.. senang nak pilih muat ke tidak ye..

Ukuran 

SHOULDER : 16"
BUST : 45"
WAIST : 39"
ARMPIT WIDTH : 22"
ARM LENGTH : 23"
DRESS LENGTH : 57"

SIZE : FIT UNTIL SIZE 44 XXL



Material High Quality Chiffon with Full lining

Harga RM105

Kos Pos

Sem RM9
SS RM15







Cepat bertindak ye.. kan nangis bucu katil lak kalau tak sempt rembat,.. huhu.


Berminat?? 

SMS/Wassap 0199517292

msg direct kat fanpage https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

www.jomsinggah.com


IG - @jom_singgah_shoppe



Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...