Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Selasa, 16 Jun 2015

Homemade Kek Lapis Serawak

Lama rasa tak update apa2 kat blog nie.. dah berhabuk ke.. haha. Admin tak sihat.. tapi kali ni nak bagitau kita ada jual kek lapis serawak tau.. homemade dan bukan borong dari kilang.. orang serawak gak yang buat tapi dah menetap kat semananjung nie je.. jangan risau sebab rasa homemade kek lapis serawak ni masih sama dengan orang duk serawak buat.. yang pasti sedap dan murah je..

Setakat nie ada 12perisa tau.. boleh refer pic lat bawah nie.. harga rm20 sahaja /450gm ye.. tapi harga tak masuk pos lagi la.. Sms / wassap 0199517292 kalau nak order ye.. order raya akan ditutup pada 22june nie je.. tinggal brape hari sahaja lagi.. kalau ada lebih baru bukan order lak ye..

Meh usha n pilih mana yang berkenan dihati ye..

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...