Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Ahad, 21 Jun 2015

Dress Cantik Menarik untuk lebaran 2015

Tahun ni tak banyak sangat dress tapi alhamdulillh masih ada untuk tatapan anda semua ye.. boleh usha mana yang berkenan dimata dan dihati.. tapi kena tengok2 ukuran dulu la samada muat atau tak ye.. mama yang nursing boleh bergaya sakan sebab ada yang open button dan berzip belah tepi.. senang untuk breastfeeding baby kesayangan..


Jom la kita tengok apa yang dress yang available ye, insyallah semua dengan harga mampu milik bersesuaian dengan high quality material yang kita gunakan. Serius buyer dan repeat customer ada diskaun ye.. kalau dah berkenan jangan lupa sms atau wassap terus 019-9517292. Harga bawah nie tak termasuk postage ye. Untuk kos pos sem RM9, SS RM15 sahaja. 


Chiffon Lace Dress JSS0226
Chiffon Lace  Dress

Yang ni last stok ye.. kalau tak sebelum ni lagi meriah.. Untuk dress warna lite cream, saiz available L dan muat sampai XXL gak. Manakala biru lak adalah free saiz dan muat sampai saiz L. Harga juga berbeza untuk dress nie ye.


Ukuran Chiffon Lace Dress JSS0226

OPEN BUTTON

Saiz L  Biru


SHOULDER : 14"
BUST : 38"
WAIST : 40"
ARM LENGTH : 23"
ARMPIT WIDTH : 19"
LENGTH : 55"

(FIT UNTIL 40)

Harga RM90 Tak termasuk pos.

Saiz XL - Lite Cream


SHOULDER : 17"
BUST : 46"
WAIST : 48"
ARM LENGTH : 22.5"
LENGTH : 55"
ARMPIT WIDTH : 23"
(FIT UNTIL 48)

Harga RM100 Tak termasuk pos

Material - CHIFFON FULL LINING WITH LACE




Chiffon Dress JSS0303


Chiffon Dress

Chiffon Dress

Chiffon Dress JSS0303 

SHOULDER : 16"
BUST : 45"
WAIST : 39"
ARMPIT WIDTH : 22"
ARM LENGTH : 23"
DRESS LENGTH : 57"

SIZE : FIT UNTIL SIZE 44 XXL

Material High Quality Chiffon with Full lining


RM105 Tak termasuk pos


Chiffon Lace  Dress

Chiffon Lace Dress JSS0309

OPEN BUTTON

SHOULDER : 14"
BUST :39"
WAIST :40"
ARMPIT WIDTH : 19"
ARM LENGTH : 23.5"
DRESS LENGTH : 55 INCHES

Material - High Quality Chiffon + Lace with Full Lining

Harga RM110


Chiffon Lace Dress JSS0310
Chiffon Lace  Dress



Chiffon Lace Dress JSS0310

ZIP (BACK,LEFT SIDE RIGHT SIDE)

SHOULDER : 16
BUST :41
WAIST :39
ARMPIT WIDTH : 22
ARM LENGTH : 23
DRESS LENGTH : 58 INCHES

(FIT UNTIL 44)
 

Material - High Quality Chiffon + Lace with Full Lining


Harga RM110


Lollipop Dress
Lolipop Dress



Lolipop Dress sememang dah last stok. Supplier takda keluaran dah. mana yang berminat warna oren kuning boleh usha sebab nak bagi harga terlajak murah dari yang lain.


Ukuran Lollipop Dress

Bahu 14.5"
Dada 40"
Labuh 55.5"
Labuh tangan 23"


Free saiz sampai 44 


Material : Chiffon Full Lining


Harga RM65 sahaja tak masuk kos pos la ye.

Kos pos macam biasa ye.. SEM RM9, SS RM15



Apalagi kalau berminat meh pm lelaju, bukan apa takut sold out lak.. jangan nangis tepi katil sudah.. hahah.
Berminat?? 

SMS/Wassap 0199517292

msg direct kat fanpage https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

www.jomsinggah.com


IG - @jom_singgah_shoppe



Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...