Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Rabu, 24 Jun 2015

Chiffon Lace Dress JSS0310

Assalamualaikum dan selamat pagi semua. Pepagi ni nak upload chiffon lace dress yang superhot dan comel sesangat. Material super tip top ye.. insyallah memadai dengan harga yang ditawarkan. Yang penting chiffon lace dress sangat sesuai untuk gaya terkini muslimah yang mementingkan kesopanan..



Meh tengok ukuran dulu, mana mata dah berkenan tapi taktau muat ke idak ye..


Exclusive Long Dress - Edisi L:ebaran 2015

Chiffon Lace Dress JSS0310

ZIP (BACK,LEFT SIDE RIGHT SIDE)

SHOULDER : 16
BUST :41
WAIST :39
ARMPIT WIDTH : 22
ARM LENGTH : 23
DRESS LENGTH : 58 INCHES
(FIT UNTIL 44)


Material - High Quality Chiffon + Lace with Full Lining
Harga RM110
Kos Pos
Sem RM9
SS RM15

Nota Kaki - Untuk serius buyer n repeat customer ada diskaun tau.. meh pm lelaju kalau berminat..

Bawah nie lak pic chiffon lace dress setiap warna, boleh usha puas2 ye.. Kalau rasa tak clear juga meh usha kat facebook Jom Singgah Shoppe ye - KLIK SINI










Apalagi kalau berminat meh pm lelaju, bukan apa takut sold out lak.. jangan nangis tepi katil sudah.. hahah. 


Berminat?? 

SMS/Wassap 0199517292

msg direct kat fanpage https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

www.jomsinggah.com


IG - @jom_singgah_shoppe


Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...