Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Sabtu, 20 Jun 2015

Chiffon Lace Dress JSS0309

Ni pun dress baru yang hot dan gojess gak untuk lebaran ni ye.. Gabungan material chiffon dengan lace yang superhot melecun gitu.... Memang exclusive untuk raya je tau kalau sold out memang takleh wat apa la.. meh cuci mata dulu.. mana tau berkenan dimata terus turun ke hati.. walaaweeii. kena rembat terus sehelai sebelum kehabisan ye..

Atau boleh usha terus kat album facebook JOM SINGGAH SHOPPE - KLIK SINI



Untuk Chiffon lace dress JSS0309 ni ada 3 pilihan warna yang menarik sahaja iaitu hitam, purple dan peach,, tapi semua semua color memang hot habis.. comel..

Exclusive Long Dress - Edisi L:ebaran 2015

Chiffon Lace Dress JSS0309


OPEN BUTTON

SHOULDER : 14"
BUST :39"
WAIST :40"
ARMPIT WIDTH : 19"
ARM LENGTH : 23.5"
DRESS LENGTH : 55 INCHES


Free Saiz - Fit until 40

Material - High Quality Chiffon + Lace with Full Lining

Harga RM110

Kos Pos
Sem RM9
SS RM15








Cepat bertindak ye.. kan nangis bucu katil lak kalau tak sempt rembat,.. huhu.


Berminat?? 

SMS/Wassap 0199517292

msg direct kat fanpage https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

www.jomsinggah.com


IG - @jom_singgah_shoppe


Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...