Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Isnin, 11 Mei 2015

Vietnam Mask. Terbaik untuk remove blackhead dan whitehead!!

Vietnam Mask in house #JomSinggahShoppe ye.  Produk memang dah hot dan sangat berkesan untuk singkirkan blackhead dan whitehead. Kalau rasa banyak sangat blackhead atau whitehead apakata cuba vietnam mask nie.. harga pun insyallah mampu milik serendah rm10 sahaja tau.. postage tak termasuk ye.

Cara guna pun senang je. .
.
Ni cara guna ye..

1) Tekap kapas/tisu yang dibasahi air suam2 panas sikit pada hidung,dagu,pipi,dahi atau mana2 kawasan yang bermasalah.

2) Lap bagi kering, dan sapu krim masker tu.

3) Lekatkan kertas yang disediakan.

4) Biar kering, dalam 1/2 jam macam tu, dan lepas tu tarik.

Tadaaa, mencanak2 keluarrr. .

#HargaMurah dan #hargamampumilik je tau.. rm10 sahaja.. pos belum masuk lagi la.. sem rm6, ss rm10 ye.. Sms / wassap 0199517292 lelaju2 ye.. atau walkin #simpleboutique #vendorboutique #JomSinggahShoppe berhadapan #majlisdearahketereh #mdkb #mdk #giatmaraketereh belakang #SKSeriKetereh ye. .




Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...