Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Khamis, 28 Mei 2015

Popia Simpulan kasih untuk agen kemaman

Sambil layan cerita Dia Isteri Luar Biasa sambil update blog.. lama lak tak update blog.. huhu.  Alhamdullillah baru settle urusan packing popia simpulan kasih untuk agen kemaman. Orang kemaman boleh roger2 terus ye.. detail semua ada kat pic bawah ye..

Dekat nak puasa makin sibuk dengan tempahan popia simpulan kasih je la.. tapi urusan jual beli skirt dengan harga murah masih available ye.. meh usha mana yang berkenan dihati ye.  Kalau ada ig leh follow @jom_singgah_shoppe lelaju2 ye..

Jawapan SegeraName:
Email Address:
Pertanyaan mengenai produk @ harga

Form provided by Freedback.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...