Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Jumaat, 29 Mei 2015

Kebaikan Minum Air Lemon Setiap Pagi



minum Lemonkredit sportmusang.com
Lemon ni memang sedia maklum dengan dua khasiatnya yang terulung iaitu
Sebagai antibakteria dan antiviral yang kuat serta sebagai kuasa untuk boost immune system.

Sebagai ‘ubat kurus’ kerana jus limau membantu dalam proses pencernaan dan sebagai ‘pembersih’ hati
Lemon mengandungi asid citric, Calsium, Magnesium, Vitamin C, Bioflavonoids, pectin dan limonene yang meningkatkan tahap imun sistem kita dan melawan sebarang jangkitan.
Jom kita korek apakah rahsia Lemon, si kuning yang menawan ini? Yang pasti banyak kelebihannya kan.. nak yang suka diet tentu tau kelebihannya.. tapi jangan risau sebab banyak lagi kelebihan lain yang perlu anda tau.. tak rugi pun baca... haha

Kebaikan Minum Air Lemon Setiap Pagi
Berikut adalah 12 kebaikan dan faedah Air Lemon kepada kita:
1. Minum air lemon sebaik sahaja bangun tidur boleh melegakan dan mengelakkan masalah penghadaman seperti kembung perut, gastrik dan pedih ulu hati.

Khamis, 28 Mei 2015

Popia Simpulan kasih untuk agen kemaman

Sambil layan cerita Dia Isteri Luar Biasa sambil update blog.. lama lak tak update blog.. huhu.  Alhamdullillah baru settle urusan packing popia simpulan kasih untuk agen kemaman. Orang kemaman boleh roger2 terus ye.. detail semua ada kat pic bawah ye..

Dekat nak puasa makin sibuk dengan tempahan popia simpulan kasih je la.. tapi urusan jual beli skirt dengan harga murah masih available ye.. meh usha mana yang berkenan dihati ye.  Kalau ada ig leh follow @jom_singgah_shoppe lelaju2 ye..

Ahad, 24 Mei 2015

Harga promosi untuk Popia Simpulan Kasih (harini sahaja)

Berita baik untuk orang sekitar kuantan ye sebab jom singgah shoppe nak buat sale harga runtuh untuk popia simpulan kasih serendah rm10 sahaja untuk 250gm ye.. 

Popia Simpulan Kasih boleh didapati kat event @zstar_fest diperkarangan stadium darul makmur, kuatan. Harga runtuh ni valid harini sahaja tau sehingga malam ni sahaja. . lepas nie harga balik kepada asal rm12 ye..

Isnin, 11 Mei 2015

Vietnam Mask. Terbaik untuk remove blackhead dan whitehead!!

Vietnam Mask in house #JomSinggahShoppe ye.  Produk memang dah hot dan sangat berkesan untuk singkirkan blackhead dan whitehead. Kalau rasa banyak sangat blackhead atau whitehead apakata cuba vietnam mask nie.. harga pun insyallah mampu milik serendah rm10 sahaja tau.. postage tak termasuk ye.

Cara guna pun senang je. .
.

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...