Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Jumaat, 17 April 2015

Yuhanis & Tengkul Zaril di Shopaholic Fest Kuantan

Berita baik untuk peminat setia cerita Hati Perempuan - Yuhanis (Mia Ahmad) dan Tengku Zaril (SyarulRidwan) - Saya peminat tegar cerita Hati perempuan gak.. hahah. sebab diorang nak turun kuantan untuk event shopaholic fest kat sukpa Kuantan pada 25 dan 26april ni tau.




Selain tu banyak event yang menarik tertarik dan booth jualan. Kebanyakan jualan online dan dikumpulkn dibawah satu  bumbung untuk event ini. Insyallah macm ada nanti.. kena singgah baru tau.. lepak dan usha mana yang berkenan di hati..




Jadi jangan lupa semua temujanji kita pada 25-26April nie tau.. 10pagi -10malam. bertempatr di dewan sukpa Indera Mahkota kuantan.. jangan singgah kat booth Jom Singgah Shoppe dan Deluxy Delicacy ye.. Insyallah ada skirt dengan harga terbaik termurah.. makanan dengan unlimited tester.. rasa je takyah bayar... tapi kalau dah sedap kat kerongkong baik beli je terus.. haha.




WithLove
JomSinggahShoppe
sms/wasap 0199517292
www.jomsinggah.com
IG @jom_singgah_shoppe

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...