Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Jumaat, 10 April 2015

Skirt duyung batik in da house.

 
Sapa yang suka skirt duyung ala2 corak batik boleh cuci mata dulu ye.. harga terbaik dari ladang.. kalau boleh nak jual murah tapi apa kan daya dari supplier dah harga tips tops dah.. untuk perkenalan nie harga skirt duyung batik rm40 tapi belum masuk pos.. pos sem rm6, ss rm10 (JomSinggahShoppe akan tanggung kos gst untuk urusan pos).. orang kata memberi mana mampu.. kalau boleh jual murah lagi memang nak jual murah je.. 


Ada banyak pilihan gak tapi tak sempat nal selongkar lagi.. tengok sampel dulu la ye.. mana tau ada berkenan dihati dah ke.. 


withlove
JomSinggahShoppe
sms/wasap 0199517292
IG @jom_singgah_shoppe



 

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...