Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Isnin, 13 April 2015

Produk kecantikan pun ada tau..

Asyik post pasal skirt.. baju je kan.. yang pasti kat simple boutique by JOM SINGGAH SHOPPE  ada memacam2 tau.. makanan.. produk kecantikan pun ada. 

Meh usha apa yabg ada ye.. antara yang hot dan yang pasti paling murah adalah sheseido black mask rm1 sekeping tau.. beli banyak dapat murah lagi ye.. murah dan murah.. selagi tu ada sheseido white mask, naturgo mask dan eye mask.. semua dengan harga rm1 sahaja sekeping.. rm1 sahaja sekeping..

Selain tu ada gak wax organix untuk hair removal.. kasi clear semua armpit ye.. dan lain2 tempat yang berkenaan. Untuk hair removal nie rm35 sahaja tau.. rm35 sahaja.. tapi tak masuk pos lagi la ye..

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...