Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Ahad, 19 April 2015

Natalia lace kurung moden

Natalie Lace Blouse 

Material inner lyra, outer lace

Bahu 14.5" 

Dada 34"  

Punggung 36" 

Labuh 31" 

LabuhTangan 24"  

LebarTangan 8"


Skirt duyung pua 

material stretchable cotton spandex.

Free saiz sampai L

Pinggang 27-35"

Pinggung 30 - 36"

Labuh 40


Lama tak update pasal baju kurung lace moden kan.. bagi peminat baju kurung lace.. jom dapatkan baju lace dengan harga yang menarik tertarik ye.. serendah rm55 -Rm65 ikut match dengan skirt yang mana ye.. (boleh boleh lelaju @jom_singgah_shoppe atau #Natalialace ye)

Jom usha mana warna yang available dulu ye.. untuk set nie.. harga combo adalah rm65 sahaja.. tak termasuk pos.. tambah kos pos sem rm9, ss rm15 (gst  ditanggung oleh JomSinggahShoppe ye).

Jawapan SegeraName:
Email Address:
Pertanyaan mengenai produk @ harga

Form provided by Freedback.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...