Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Jumaat, 17 April 2015

Belian Susu Segar /Lejen secara borong




Assalamualaikum dan selamat pagi semua. sapa pengemar setia susu segar / susu lejen ke.. angkat tangan laju sebab Jom Singgah Shoppe nak buka untuk pembelian borong start 50botol sahaja tau.. biasa 100botol tapi tak larat nak angkat selalu.. haha. maklumlah tenaga perempuan.. time laki ada bo9leh minta tolong.. kalau xda kena la buat sendiri kan.. hahah



Susu segar berperisa / susu lejen/ susu old school

tadaa... nie la rupa susu segar ataui susu lejen tu ye.. peminat setia tentu dah biasa dengan botol nie kan.. cepat2 ye.. cod sekitar kota bharu dan kawasan yang terlibat ye.. min rm20 untuk 14 botol. sms/wassap stok susu segar terus depan rumah.. insyallah kalau jalan tu laluan saya ye..


withlove
JomSinggahShoppe
sms/wasap 0199517292
IG @jom_singgah_shoppe






Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...