Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Isnin, 27 April 2015

Packaging Popia Simpulan Kasih

Alhamdullillah popia simpulan kasih sentiasa menjadi pilihan ramai.... nak lak dah dekat musim raya. Tempahan biskut raya dan snek dah jadi pilihan ramai.. tapi alhamdulillah bukan sahaja musim raya tapi order popia simpulan kasih sentiasa dibuka untuk pembelian secara retail atau borong ye.

 
Jom usha packaging untuk popia simpulan kasih ye..  mana tau ada berkenan dihati ke.. 250gm ada.. 500gm ada.. sekilo pun ada.. pilih dan order je.. pembelian borong juga sangat dialu2kan ye.. manakala harga insyallah menarik tertarik juga la ye..

250gm rm13

Ahad, 19 April 2015

Natalia lace kurung moden

Natalie Lace Blouse 

Material inner lyra, outer lace

Bahu 14.5" 

Dada 34"  

Punggung 36" 

Labuh 31" 

LabuhTangan 24"  

LebarTangan 8"


Skirt duyung pua 

material stretchable cotton spandex.

Free saiz sampai L

Pinggang 27-35"

Pinggung 30 - 36"

Labuh 40


Lama tak update pasal baju kurung lace moden kan.. bagi peminat baju kurung lace.. jom dapatkan baju lace dengan harga yang menarik tertarik ye.. serendah rm55 -Rm65 ikut match dengan skirt yang mana ye.. (boleh boleh lelaju @jom_singgah_shoppe atau #Natalialace ye)

Jom usha mana warna yang available dulu ye.. untuk set nie.. harga combo adalah rm65 sahaja.. tak termasuk pos.. tambah kos pos sem rm9, ss rm15 (gst  ditanggung oleh JomSinggahShoppe ye).





Kain Pasang hot!!

Hot la sangat.. hahaha.. saja tajuk kasi gegar n gempak sket tapi yang pasti kain pasang cotton nie memang cantik dan fast selling tau.. sebab  ramai yang suka kenakan baju kurung ala baju kemeja gitu.. jenis kotak2.. elok la beli untuk satu family terus untuk raya nie.

Insyallah harga pun murah je tau.. rm75 sahaja untuk 4meter kain.. boleh wat baju kurung sepasang terus.. macam comel je.. macam cantik je.. insyallah kalau dah jafi baju kurung atau baju melayu memang cantik je..

Sabtu, 18 April 2015

Seluar legging corak

Assalamualaikum. . Sehari tak update macam lama je tak update.. haha. Apa la kan.. dah terbiasa dengan update blog.. cerita benda merapu je.. tapi kali ni nak post pasal seluar legging corak untuk dewasa ye..

Ada saiz l dan xl.. tapi jenis yang tak suka pakai ketat sangat ok je pakai saiz besar kan.. material cotton spandex stretchable. Jom tengok pic mana yang available dulu ye.. harga insyallah murah dan murah sokmo.. kira harga mampu milik la serendah rm13 sahaja..

Jumaat, 17 April 2015

Yuhanis & Tengkul Zaril di Shopaholic Fest Kuantan

Berita baik untuk peminat setia cerita Hati Perempuan - Yuhanis (Mia Ahmad) dan Tengku Zaril (SyarulRidwan) - Saya peminat tegar cerita Hati perempuan gak.. hahah. sebab diorang nak turun kuantan untuk event shopaholic fest kat sukpa Kuantan pada 25 dan 26april ni tau.




Selain tu banyak event yang menarik tertarik dan booth jualan. Kebanyakan jualan online dan dikumpulkn dibawah satu  bumbung untuk event ini. Insyallah macm ada nanti.. kena singgah baru tau.. lepak dan usha mana yang berkenan di hati..




Jadi jangan lupa semua temujanji kita pada 25-26April nie tau.. 10pagi -10malam. bertempatr di dewan sukpa Indera Mahkota kuantan.. jangan singgah kat booth Jom Singgah Shoppe dan Deluxy Delicacy ye.. Insyallah ada skirt dengan harga terbaik termurah.. makanan dengan unlimited tester.. rasa je takyah bayar... tapi kalau dah sedap kat kerongkong baik beli je terus.. haha.

Belian Susu Segar /Lejen secara borong




Assalamualaikum dan selamat pagi semua. sapa pengemar setia susu segar / susu lejen ke.. angkat tangan laju sebab Jom Singgah Shoppe nak buka untuk pembelian borong start 50botol sahaja tau.. biasa 100botol tapi tak larat nak angkat selalu.. haha. maklumlah tenaga perempuan.. time laki ada bo9leh minta tolong.. kalau xda kena la buat sendiri kan.. hahah



Susu segar berperisa / susu lejen/ susu old school

Isnin, 13 April 2015

Produk kecantikan pun ada tau..

Asyik post pasal skirt.. baju je kan.. yang pasti kat simple boutique by JOM SINGGAH SHOPPE  ada memacam2 tau.. makanan.. produk kecantikan pun ada. 

Meh usha apa yabg ada ye.. antara yang hot dan yang pasti paling murah adalah sheseido black mask rm1 sekeping tau.. beli banyak dapat murah lagi ye.. murah dan murah.. selagi tu ada sheseido white mask, naturgo mask dan eye mask.. semua dengan harga rm1 sahaja sekeping.. rm1 sahaja sekeping..

Selain tu ada gak wax organix untuk hair removal.. kasi clear semua armpit ye.. dan lain2 tempat yang berkenaan. Untuk hair removal nie rm35 sahaja tau.. rm35 sahaja.. tapi tak masuk pos lagi la ye..

Jumaat, 10 April 2015

Skirt duyung batik in da house.

 
Sapa yang suka skirt duyung ala2 corak batik boleh cuci mata dulu ye.. harga terbaik dari ladang.. kalau boleh nak jual murah tapi apa kan daya dari supplier dah harga tips tops dah.. untuk perkenalan nie harga skirt duyung batik rm40 tapi belum masuk pos.. pos sem rm6, ss rm10 (JomSinggahShoppe akan tanggung kos gst untuk urusan pos).. orang kata memberi mana mampu.. kalau boleh jual murah lagi memang nak jual murah je.. 

Lemon - Pemusnah Sel Kanser

Lemon antara buah jadi favorite bila minum air tea hijau suam.. campur hirisan lemon dan madu.. bestnya.. tapi tak sangka sebab lemon ni merupakan anti kanser tau.. jadi boleh start amalkan air lemon panas untuk kesihatan yang berpanjangan dan mencegah dari kanser. Tapi Allah nak uji kita takleh nak wat apa.. kena terima seadaanya la.. apa2 pun jom baca dulu ye.. semoga bermanfaat. 




LEMON Pemusnah Sel Kanser

Ramai kwn2 yg dh mnggal & akn mnggal disebabkn kanser skrng ni. Air lemon panas boleh menolong anda seumur hidup

Harus baca dan sebarkan walau anda sibuk.

🌹1. Lemon panas membunuh sel kanser.

HOT!!! Skirt Duyung plain

Assalamualaikum dan selamat pagi semua.. lama tak update pasal skirt duyung plain.. maklumlah banyak sanagt pattern skirt duyung sekarang.. semua pun comel2 je.. 


Tapi yang pasti skirt duyung plain antara yang hot item gak untuk skirt duyung..boleh pakai untuk aktiviti santai dan normal.. mix n match dengan baju yang sesuai.. harga sentiasa murah tau kat JomSinggahShoppe.  Memberi yang terbaik untuk semua customer kesayangan.. huhu.

Khamis, 9 April 2015

Skirt duyung printed

Alhamdulillah stok baru lagi...sebab permintaan skirt duyung.. tu yang usha2 terus.. jumpa skirt duyung printed.. lebih comel dan cantik sebab berciorak sket kan.. sebelum simple skirt duyung je.. huhu'




Material pun best sanagt tau cotton spandex.. sesuai dan muat dari xs to l.. sapa rasa suka pakai skirt duyung meh usha ye.. berkenan terus sms / wassap 0199517292 ye.. harga pun terlajak murah tau uollss serendah rm25 sahaja.. pos macam biasa la ye.. sem rm6, ss rm10 ( sementara ni JomSinggahShoppe tak kenakan gst utk kos pos ye).

Lelong!!! Skirt Saloma

Peminat skirt saloma memang kena usha ni ye sebab admin rasa nak wat offer harga terlajak murah nie serendah rm19 sahaja.. normal rm23 sehelai tau..

Isnin, 6 April 2015

Skirt Duyung Songket restok lag ye..

Peminat skirt duyung printed songket untuk dapatkan skirt yang hot deboom dengan harga yang paling murah ye serendah rm35 sahaja.. jimat rm10 dari mula2 awal pengeluan skirt duyung songket di Jom Singgah Shoppe tau..  sapa yang follow info pasal skirt duyung songket je tau harganya.. hahaha.
Meh tengok apa yang ada ye.. untuk restok yang baru ni ada 4pattern sahaja ye.. kalau berminat baik pm lelaju sebab stok sangat terhad ye.. sapa cepat dia dapat ye.. takda reservation..
Sms / wassap 0199517292 lelaju..


Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...