Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Khamis, 5 Mac 2015

Susu segar berperisa in dah house

Pengemar susu segar perisa?? Meh usha mana yang berkenan dihati ye..



Bestkan kalau dapat minum susu segar sejuk2 gini kan.. jadi apa lagi . cod pengkalan chepa, kedai buloh dan pantai cahaya bulan ye.. meh sms atau wassap 0199517292 ye..


Tiap hari boleh cod kawasan sekitar kota bharu, wakf che yeh, tunjong, um nilam puri, kadok dan ketereh. Min 7botol rm10 sahaja tau.. nak banyak lagi bagus 

4 ulasan:

  1. sy memang penggemar tegar susu segar ni.. ^_^

    BalasPadam
  2. popular susu mcm ni skrg. tapi xpernah rasa

    BalasPadam
    Balasan
    1. Susu memang dah lama ada.. zaman sekolah lagi dah famous.. skrang ni timbul lak.. sbb ramai bawa masuk boutique kan.. tapi kalai gemar susu segar memang kena cuba la.. keluaran bumiputera..

      Padam

Sila - sila tinggal komen ye, jangan segan-segan.. wat mcm rumah sendiri je

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...