Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Rabu, 18 Mac 2015

Skirt Pallas Rainbow

Latest skirt in da house Jom Singgah Shoppe tau.. iaitu skirt pallas rainbow yang lebih cantik menarik dengan warna yang menarik la..

Skirt pallas memang da boomm sebab sesuai untuk si tinggi lampai dan sauz plus2 juga. Tak perlu nak risau kalau tak muat ye dan singkat ke.. insyallah harga pun berpatutan dan mampu milik serendah rm40 sahaja.. tak masuk postage lagi ye.. pos sem rm6, ss rm10. 

Sambil meh tengok ukuran la dulu ye.. advise sampai xxxl dan 175cm.

Pinggang 28-40"

Punggung 50-56"

Labuh 39"

Material heavy lyra

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...