Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Rabu, 4 Mac 2015

Kekal bertenaga sepanjang hari dengan Energy Go Stix 4Life

Assalamualaikum dan selamat pagi semua. Agak2 pagi macam badan dah letih penat kalau berjaga awal?. Huhh. Boleh tahan gak la ye.. letih dan penat tu perkara biasa tapi kalau boleh taknak sebab nak jadi supermom tiap2 hari..

Bagi saya.. pengambilan supplemen sangat penting untuk maintain kesihatan dan kekal bertenaga sepanjang hari. Alhamdulillah seminggu dua energy go stix 4Life peneman setia setiap pagi.. kadang selang seli dengan tea4life dan TF Riovida yang serbuk. 

Alhamdullillah sejak ambik badan tak lemau dan kekal bertenaga. Perut pun kenyang je.. tu yang best.. kurang sket ambik karbo.. banyakkan ambik protein je la. kecuali ada sifat M "malas".. haha.. tak boleh buat apa kalau penyakit tu.. 

Tadaa.. ni TTea4life,  TF Riovida dan Energy Go Stix yang jadi favorite alla the time setakat nie.


Jom baca seimbas lalu apa kelebiham setiap produk ni ye.. bari teruja sket..

ENERGY GO STIX

♡ Meningkatkan tenaga dan stamina
♡ Meningkatkan ingatan, kecerdasan dan mood
♡ Sokongan untuk sistem imun
♡ Membantu pengurusan berat badan (ni paling penting.. huhu)
♡ Mengalakkan metabolisme yang sihat
♡ Rasa berry yang sangat sedap pun penting.. haha.


Tea4life

♡ Penyahtoksin
♡ Masalah sembelit
♡Menurunkan berat badan
♡ Mencegah kanser
♡ Menstabilkan tekanan darah
♡ Melancarkan proses pencernaan
♡ Berperisa apple cinnamon

TF Riovida Stix

♡ Antikanser, antivirus
♡ Antiparasit, antibateria
♡ Meransang sistem imun 
♡ Mengurangkan tekanan darah
♡Perlindungan serangan jantung
♡ Melindungi buah pinggang
♡ Menjaga kesihatan gigi dan gusi
♡ Meningkatkan kesihatan kelamin
♡ Menurunkan stress
♡ Menjaga kesihatan mata


Banyakkan kelebihan setiap jenis supplemen.. apalagi kalau rasa kekal sihat dan bertenaga.. nak kurang lemak mana patut boleh la cuba ye.. nak beli sekotak terus boleh.. yang budget pun boleh..


Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...