Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Khamis, 19 Mac 2015

Instant Shawl 2 Muka

 


Latest shawl in the house JomSinggahShoppe tau.. tapi yang penting selesa dan murah. Material cotton lyra.. apa yang special instant shawl 2 muka ni.. sebab kiri dan kanan ada jahit muka sebab tu panggil instant shawl 2muka.. huhu. 


Tapi yang paling best tak yah pin apa2 dah.. hanyak sarung dan sarung tau.. dah siap.. senang kan.. insyallah pilihan warna yang lebih banyak dan menarik tertarik.. harga pun murah je rm30 sehelai (pos rm6 sem, ss rm10). Tapi kalau rembat 4helai ada harga murah semgoti ni serendah rm100 free postage lagi.. meh cepat2 rembat ye.. 


Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...