Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Selasa, 17 Mac 2015

Ibu baru bersalin kena kuning..

Pelik tapi memang ada sebab anak kawan mak yang kena nie.. mula2 dengar macam tak percaya.. mak cakap baby sihat tapi mak baby tu kena tahan wad sebab kuning. Sebab doktor dah check semua Alhamdullillah memang sihat cuma mata dan kulit jadi kuning macam baby yang kena kuning..



Mak mentua bagi air energy go stix 4life je.. dan minum 2hari berturut2. Alhamdullillah kuning makin berkurangan.. nurse siap tanya lagi makan apa.. yang pasti hanya energy go stix dan susu kambing original dari ladang tau.. 



Kalau ikutkan  doktor nak check sampai akar umbi.. nak masuk wayar la.. sebab kalau kuningkan ada kaitan dengan hati.. tapi dah check semua alhamdulillah ok je..   tapi maknya tak bagi masuk wayar semua.. kuning pun dah turun.. minta balik rumah je la..

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...