Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Selasa, 3 Mac 2015

Hand Waxing Miss Moter Matcha n Milk

Alhamdulillah harini banyak stok baru masuk tau.. insyallah semua dengan harga murah je tau.

Hand waxing ni kan tengah famous.. semua orang nak putih macam orang koreo gitu.. ok atleast kita berusaha n ikhtiar untuk kembali kepada warna asal.. maklum je la.. sekrang musim panas terik.. tangan dan kaki mesti bertukar warna..

Apa yang best pasal hand waxing dari miss moter.Matcha milk hand wax berkesan menanggalkan DAKI & KULIT MATI. Mencerahkan kulit ditangan & kaki dan kawasan-kawasan yang sering terdedah dengan cahaya matahari. 

Fungsi uatama Miss Moter Matcha & Milk Hand Wax :  

♡ Kelembapan, Pemutihan dan Exfoliating juga sangat sesuai pada kulit yang paling sensitif. 

♡ Ia bertindak menjana semua sel-sel kulit & menyuburkan kulit

♡ Menanggalkan sel kulit mati menjadikan tangan anda terhidrat lembut dan lembap.  

Cara penggunaan:

1. Bersihkan tangan 

2. Sapu tangan anda dengan MATCHA & MILK HAND WAX 

3. Balut tangan anda demgan plastik 

4. Kemudian berehat selama kira-kira 15 ke 30 minit (sehingga benar-benar kering) 

5. Kupas @ gosok tangan anda untuk tanggalkan Matcha & milk hand wax.

Senang dan mudahkan.. harga pun murah nie serendah rm30 sahaja.. untuk pos tambah rm6 sem, rm10 ss. 

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...