Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Selasa, 17 Mac 2015

Cepat letih.. lesu??

Cepat penat?? Letih?? Tak bermaya?? antara simpton biasa kan.. huhu. Tapi kalau ada penyakit M untuk malas memang tak leh nak wat apa la ye. Tapi bila penat bekerja, berjaga malam sebab jaga baby memang sangat memenatkan.. sekali sekala apa kata belanja diri sendiri dengan mengambil supplemen yang sesuai untuk atasi masalah tersebut..

Best kan kalau badan bertenaga.. energy jadi luar biasa je.. yang penting tahap kelaparan agak merosot..haha. Yang sedang diet tentu suka kan.. Tapi takper, tu memang perkara biasa dalam aktiviti seharian. Antara supplemen yang saya dan orang suka kalau bab tambah tenaga nie adalah Energy go stix dr 4life.. Pernah dengar tak??


"Alami Perbezaannya!"

Energy Go Stix dirumus khas untuk membantu badan anda mengekalkan tenaga pada setiap masa.

Energy Go Stix

Energy Go Stix akan membantu anda sentiasa bertenaga melalui hari-hari yang sibuk! Disertakan dengan 4Life Transfer Factor E-XF ™ dan campuran ramuan hebat meningkatkan tenaga. Hanya campurkan satu paket limau berperisa atau buah berperisa dengan lapan auns air dan anda akan merasa bertenaga.


foto 4Life Energy Go Stix

Manfaat Utama :

• Menggalakkan kesihatan yang optimum dengan menyokong keperluan badan anda.
• Ekstrak herba dari Guarana, Yerba Mate, Teh Hijau dan L-Arginine untuk bahan bakar tubuh anda dan menyokong kesihatan umum anda.

Apa Yang Membuat Produk Ini Unik?

• Transfer Factor adalah molekul utusan kecil yang memindahkan maklumat tindak balas secara semula jadi daripada satu entiti kepada yang lain, seperti di antara ibu yang menyusukan bayinya sendiri.

• Terdapat dalam mudah paket hidangan tunggal dan pada hanya 19 kcal setiap hidangan, minuman rendah kalori ini pasti menjadi ideal pick-me-up anda dari awal hingga akhir setiap hari.

Kandungan : 30 sachet / box

Normal Price RM198
Ahli RM165


** Nak beli dengan harga budget pun boleh juga.. apakata cuba dulu 10sachet atau pakej pelajar yang sedang HOT (1kotak Energy Go Stix dan 2kotak TF Riovida Stix dengan harga murah merudum tau, penjimatan berganda2.)

Cara Pemakanan :

Campurkan satu (1) peket dengan 8 oz cecair.




Berminat boleh pm direct   SMS / Whatsapp / Viber / Wechat - 0199517292 atau msg direct kat fanpage https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe 

================================================================       
  Instagram
 

Follow IG @jom_singgah_shoppe dan  Follow Mazlina on Google +  
 
  Salam Sayang,

 Mazlina Mohd Nazir   
 



Feel Free to Contact:
Mazlina Mohd Nazir

  Email - pokoksena85@yahoo.com
  SMS / Whatsapp / Viber  0199517292

IG - @pokoksena85
  FB - http://www.facebook.com/pokoksena85 

Blog:- 

  


FanPage -  
http://www.facebook.com/JomSinggah09   
https://www.facebook.com/SnekLazat 
  https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe 
  https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13


Serius buyer boleh msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe




Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...