Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Rabu, 18 Mac 2015

Instant Shawl Cotton 2Layer

Bagi peminat instant shawl material cotton lyra tentu suka dengan instant shawl ni sebab takyah pin apa2 pun.. cuma perlu sarungkan 2kali sahaja.. kemas sket dan siap ye.. makin mudah dan cepat.. yang penting material selesa sesangat tau.. memang kena rembat dengan kata lainnya.. Harga pun terlajak murah serendah rm30 sehelai ye (belum masuk postage). tapi kalau nak best offer in town, beli 4helai dengan harga rm100 free postage sem tau.. murah kan..


Fokus pada model tu ye.. dah sarung sekali.. pastu sarung lagi sekali.. taktau nak pangil 2layer atau macaman.. kiranya setiap hujung ada jahit untuk masuk kat muka.. macam best je kan.. 

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...