Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Sabtu, 7 Februari 2015

Waxing kat rumah je.. terbaikkkk

Sapa suka cukur, cabut rerambut halus kat badan nie.. angkat tanga lelaju2?? Sebabnya lepas ni tak payah cukur dan cabut.. ada cara lagi best tau.. guna je #waxorganic #waxhairremoval #norah dari @nadea_store @nadea_store @nadea_store nie ye..  (ada ig meh follow laju2 @jom_singgah_shoppe ye sebab item dengan harga murah tau.. murah dan sangat murah..)

Memang best sangat sebab owner #JomSinggahShoppe memang dah guna.. best sangat.   Tak payah risau sebab tak sakit pun.. skali zapp.. yang pasti licin 2-3minggu baru #wax pulok.. bulu makin halus dan lambat tumbuh.. memang best sgt..
.

Harga pun #murah je rm35 sebotol.. ada free wooden stick n kain terus.. kalau pos tambah rm6 sem, rm10 ss. Sms / wassap 0199517292

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...