Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Isnin, 16 Februari 2015

Vendor Konsep Boutique

Banyak boutique sekarang berkonsepkan vendor boutique.. memang best kalau dipikirkan untuk dua2 pihak kan.. sy as seller pun memang nak sangat kembangkan bisnes dan join mana2 boutique as vendor..

Alhamdullillah december haritu dah selamat join few vendor tapi hasilnya agak mengecewakan.. tak kisah pasal sale sangat walaupun sale yang paling penting.. masa tu promote semua boutique yang dah join vendor tapi owner boutique macam tak buat apa2 pun.. ada je sampai sekarang dah 3bulan join.. share pic kat ig boutique 3kali je.. sebulan skali je.. hahahha. Ada sampai sebulan setengah tak share apa.. bila owner share   atleast vendor tau progress, stok yang ada..

Tapi sekarang mood untuk join vendor memang ke laut sket la. Asyik tolong promote boutique orang tapi owner takda lak share n promote untuk vendor.. sebagaimana banjir besar kat kelantan.. mood nak join vendor pun dah dibawa bersama2. Huhu.

Sekarang JomSinggahShoppe pulak dah buka simple boutique kat ketereh kota bharu kelantan tau.. mengalu2kan sapa yang nak join.. nak sewa slot ke.. nak kira komisen.. 2 pilihan.. takda sale takyah bayar apa2.   Tapi saya tetap akan promote item vendor kat ig @jom_singgah_shoppe, fb Jom Singgah shoppe dan blog ni ye..

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...