Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Ahad, 15 Februari 2015

Stop shaving.. jom waxing

Sapa suka cukur bulu kat badan??  Kalau time bulu tu tumbuh bukan ke makin lembat.. tebal dan gatal yang tak tahan.. jadi apa jom bertukar dari shave kepada wax ye.. jangan risau sebab tak menyakitkan langsung.. best..

Hi korang ! Haa sebab apa korang kena stop shave shave and try this alternative way by waxing sbbnya...

1) shaving tu just clear the vulus pn surface je not from the akar like WAX

2) shave ni akn gelapkan lagi uolss punyaa kulit terutama private part  

3) if u guna wax bulu2 uolss akn tercabut drp akar and kulit smooth je ! Licin uollls...best sangat.

4) Paling best korang dah ta payah nk keep shaving every week sbb vulus2 tu lmbt nak naik balik !

Bestnye! JOM TRY? RM35 aje 1 jar tahan la 4 -5 bulan.. kan murah tu. Kalau gi spa skali sesi rm30 dah.. tapi guna norah wax hair organic hanya serendah rm35 sahaja sebotol dan kalau pos pun tambah rm6 sahaja tau.. paling kuat pun rm40 sahaja utk kegunaan 4-5bulan.. best ooo.

2 ulasan:

Sila - sila tinggal komen ye, jangan segan-segan.. wat mcm rumah sendiri je

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...