Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Jumaat, 13 Februari 2015

Squad COD

Sapa yang minat dengan item Jom Singgah shoppe boleh roger2 ye manatau ada berkenan dihati.. insyallah untuk sekitar kota bharu sampai ke ketereh yang cod barang kena roger la ye..

Tapi tepi jalan je cod.. janji kat mana kawasan terdekat boleh hantar direct ye.. Macam2 ada kat jom singgah shoppe. Makanan ada.. produk kecantikan ada.. toy n education kanak2 pun ada.. skirt murah, seluar murah.. jubah murah , dress murah.. semua la dengan harga murah tau.. memang tak rugi pun kalau singgah

Lokasi kedai berhadapan dengan #majlisdearahketereh berdekatan dengan #giatmaraketereh. Belakang #SKSeriKetereh. Kalau dekat meh singgah terus. Mana yang nak balik kampung minggu tu boleh singgah la ye.. cuci mata pun boleh je.. xda hal..

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...