Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Sabtu, 7 Februari 2015

Simple Boutique by JomSinggahShoppe dah buka ye

Assalamualaikum dan selamat pagi semua.. Alhamdullillah we are officially dah buka boutique harini tapi simple boutique je.. semua dengan harga murah2 je tau..

Lokasi kat berhadapan dengan #majlisdearahketereh berdekatan dengan #giatmaraketereh. Belakang #SKSeriKetereh  ye.. meh pakat singgah. Baju dewasa ada.. baju budak ada.. produk kecantikan ada.. makanan ada.. simple Boutique dengan pelbagai item yang menarik tertarik ye..

Ore kampung yang ada kat #ketereh #koklanastown #koklanas #peringat #melor #kadok.. ada ceramah kat #SKSeriKetereh meh pakat singgah deh. Sebab kita officially dah start buka harini. .

Online macam biasa deh.. Sms / wassap 0199517292 ye.  Mana lambat respon minta maaf tapi cuba untuk reply secepat mungkin.
.

@nadea_store @nadea_store dah loading #waxhairremoval #waxorganic kat #JomSinggahShoppe ye.. meh tengok2 mana yang patut deh. Cuci mata free je.. .

Semoga Allah berkati segala aktivi harian.. Amin.

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...