Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Isnin, 9 Februari 2015

Sambal kentang goreng Azama in da house

Assalamualaikum dan selamat pagi semua.. pepagi dah makan breakfast dengan sambal kentang goreng azama.. vendor @thephilia agen untuk sambal kentang azama nie ye.. (kalau ada ig meh pakat tengok ig @jom_singgah_shoppe dan @thephilia deh.. sebab banyak makanan best tau.. super ohsem gitu.. sedap.

Lepas ni sapa suka sambal kentang goreng dengan kekacang dan ikan bilis memang kena singgah beli deh.  Kalau kelate boleh singgah terus kat kedai #simpleboutique #vendorboutique #JomSinggahShoppe berhadapan #majlisdearahketereh #mdkb #mdk #giatmaraketereh belakang #SKSeriKetereh ye. . Meh pakat singgah deh.. kalau kota bharu boleh singgah terus kat @thephilia ye 

Anak dara pun suka sangat makan sambal kentang goreng nie sebab tak pedas sangat. Meh usha2 deh.. kalau jauh kita boleh tolong pos terus la tapi kena borong banyak sket la ye.. Sms / wassap 0199517292.

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...