Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Sabtu, 28 Februari 2015

Restok Skirt Duyung Songket

Alhamdulillah skirt duyung songket restok lagi tau uolls.. hot selling nie. Tapi kali ni ada pattern baru yang lebih comel dan cantik menarik tau..

Harga pun dah turum sket serendah rm35 sahaja. Pos macam biasa la ye sem rm6, ss rm10 sahaja... maklumlah dapat harga borong murah.. kita jual murah sket. Insyallah material memang sama je dengan sebelum nie tau.. cuma pinggang kecik sket.. muat sampai xs to l sahaja.. nanti update ukuran.. kebetulan lak tak bawah pita ukur.. huhu.

Meh usha dulu mana tau ada berkenan dimata ye..

2 ulasan:

  1. Singgah sini ... hehehe sm lk mcm tv3 segment plk

    BalasPadam
  2. Sila la singgah.. tapi sy guna www.jomsinggah.com lagi lama dr tv3 punya.. hahha

    BalasPadam

Sila - sila tinggal komen ye, jangan segan-segan.. wat mcm rumah sendiri je

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...