Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Selasa, 17 Februari 2015

Restok Cotton Instant Shawl.. fast selling ni

Macam goreng pisang panas lak cotton instant shawl nie.. pakai dan lilit je tau.. takyah susah nak pin pakai.. huhu. Jenis nak cepat.. instant shawl adalah paling pantas..

Kebanyakkan warna dah available tau uolll.. baby pink, darkcoco dan lavendar takda lain.. lain2 insyallah dah restok tau.. warna yang tak available dan ada stok in hand adalah darkpurple dan darkblue. Semua warna comel2 je kan..

Apa lagi harga takyah cakap memang terlajak murah nie.. rm26 sahaja sehelai tau.. nak murah kena beli lebih sket ye.. pos sem rm6, ss rm10.

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...