Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Rabu, 11 Februari 2015

Produk Kecantikan dengan harga murah

Produk kecantikan pun ada kat ledai #JomSinggahShoppe ni ye.. kalau ore ketereh kota bharu kelate boleh singgah terus kat kedai #simpleboutique #vendorboutique #JomSinggahShoppe berhadapan #majlisdearahketereh #mdkb #mdk #giatmaraketereh belakang #SKSeriKetereh ye. .

Kalau jauh boleh beli online je.. abang posmen kan ada.. terus sampai depan pintu rumah.. tak gitu..

Antara yang available--

#CollagenCrystalFacialMask RM5 (beli 3 rm10, beli 5 rm15 sahaja)

#SheisedoMask Rm1 (beli 4 rm3.5)

#EyeMask Rm1 (boleh mix dengan #SheisedoMask)

#InaiHomeMade rm5

#NailPeelOff #BK rm10

#waxhairremoval #Norah V @nadea_store Rm35
.

Macam benda lain gak tau.. kena singgah kedai #simpleboutique #vendorboutique #JomSinggahShoppe berhadapan #majlisdearahketereh #mdkb #mdk #giatmaraketereh belakang #SKSeriKetereh ye. .

Online sms / wassap 0199517292

Kalau sapa2 yang jual produk selain kat atas tu boleh la jadi vendor kat #simpleboutique #vendorboutique #JomSinggahShoppe ni ye.. kedai kecik tapi kalau senang pos boleh pos je.. senang kan.. takda deposit.. sewa pun produk kecantikan rm50 sahaja atau komisen je depend pada sale.. kalau kencang sekencangnya kita kira sewa slot.. kalau kurang sket kira komisen.. mana boleh jimatkan ye.. xda masalah.

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...