Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Selasa, 10 Februari 2015

Nail Peel Off sesuai untuk muslimah

Sapa suka hias kuku dengan pelbagai warna menarik memang kena cuba inai nail peel off sebab inai cepat kering pastu senang nak koyak.  Kalau time period takyah koyak2 dah.. senang.. bergaya terus dengan inai nail peel off.

Ada 15 warna semuanya.. boleh pakai yang natural.. jernih.. ala macam inai ke.. takyah susah nak tumbuk inai (ntah2 pokok inai pun susah nak jumpa dah sekarang)..

Kena usha mana warna yang berkenan dihati ye. Kalau nak inai permanent pun boleh tau.. ada macam2 warna gak tau.. halal untuk solat.. jadi tak perlu risau kalau muslimah nak pakai..

4 ulasan:

  1. Tercari-cari jugak nail peel off ni tapi selalu tak jumpa .haha . sedih je rasanya --'

    BalasPadam
    Balasan
    1. Boleh beli online dear Liyana atau butik vendor mesti banyak..

      Padam
  2. teringin nak pakai..suka tengok kaler2 dia..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang cantik dear.. xnak menonjol pakai yang color natural.. jernih.. macam warna inai ke..

      Padam

Sila - sila tinggal komen ye, jangan segan-segan.. wat mcm rumah sendiri je

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...