Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Khamis, 19 Februari 2015

Kelebihan Bb Cream dari Seqy Beauty

Sapa yang tengah usha #BBcream  yang baru.. meh nak habak mai #BBcreamsqb macam best je.. .

Antara kelebihan #BBcreamsqb adalah

♡ Wajah tak berminyak sepanjang hari

♡Testur yang ringan dan sesuai untuk orang asia.

♡Boleh digunakan sebagai bedak asas

♡Menutupi cela dan menjadikan tona kulit sekata

♡ Mencegah bintik hitam, noda dan flek di wajah

♡Melindungi kulit dari sinaran UV dengan SPF 30+ dan menjadikan kulit kekal sihat

♡Sebagai krim essential, menutrisi, menegangkan dan menghaluskan kulit

♡Melambatkan penuaan

♡ Sesuai untuk semua jenis kulit.

Harga pun mampu milik serendah rm55 sahaja.. kalau dah berkenan meh sms / wassap 0199517292 lelaju atau singgah je kat #simpleboutique #vendorboutique #JomSinggahShoppe berhadapan #majlisdearahketereh #mdkb #mdk #giatmaraketereh belakang #SKSeriKetereh ye.

Orang dekat2 #ketereh #koklanas #peringat #kadok #melor #SKSeriKetereh #smkketereh #politeknikkb #umnilampuri #uitmmachang meh singgah juga deh..

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...