Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Khamis, 12 Februari 2015

Hot!! Skirt Pallazo dengan harga murah

Alhamdulillah.. laju je orang borong skirt pallazo ye. Maklumlah beli 5helai pun dah dapat harga borong yang pasti tentu la harga murah tau. Syukur sangat..

Meh sapa yang nak borong lagi ye.. tapi tolong jangan minta diskaum sebab dah bagi harga murah yang amat tau.. kalau beli sehelai pun rm23 sahaja tau.. kalau beli 5-20helai tentu dapat bawah rm20.. kalau nak kena sms / wassap 0199517292 lelaju ye.

Meh tengok macamana rupa skirt pallazo yang super dooper hot dan fast selling ye.

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...